Un artist găeştean se întoarce, după 36 de ani, să cânte acasă! AFLĂ-I POVESTEA INCREDIBILĂ ŞI VINO VINERI, 3 APRILIE, SĂ-L ASCULŢI LA VARUNA!

NICU NICUSOR

Este profesor de matematică la Universitatea Ecologică din Bucureşti, face furori în cluburi, dar şi la festivaluri de muzică folk din întreaga ţară şi şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa în Găeşti! Este vorba despre artistul Nicu Nicuşor, alături de care am cântat în grupul folk Contemporan 0150, grup care ridica săli în picioare, în întreaga ţară, între anii 1975 – 1979.

ziar- folkMariana Ionescu si Nicu Nicusor

Nicu Nicuşor a rămas fidel muzicii, iar eu m-am apucat de dezvăluirile care fac deliciul oraşului în fiecare zi. Îl invidiez al dracului de mult pe Nicu Nicuşor şi aş da oricând slova ascuţită pe o chitară veche. Nicu Nicuşor nu face parte numai din tinereţea mea extraordinară, ci şi din frumuseţea culturală efervescentă a Găeştiului şi vineri, 3 aprilie, se întoarce acasă. Adică în Găeşti, la Varuna, unde de la ora 20.30 va susţine un spectacol ca în vremurile bune.

 

„Recunosc… Am emotii… Acum, când ma întorc acasa după ani si ani, vin cu bucuria cântecului, cu emoția revederii prietenilor si colegilor mei dragi, cu amintirile minunatilor ani de liceu! Iubesc orasul asta, leagăn de cultura si romantism, iubesc oamenii lui, talentați si spirituali… Vin in prag de primăvară, sa va aduc un pic din sufletul meu cântat, ca un dar in săptămâna de Florii!”, a declarat pentru Cronica de Găeşti, Nicu Nicuşor.

afis- nicu nicusor

Artistul ne va spune, la Varuna, povestea sufletului lui sensibil, retrăindu-şi, în acelaşi timp, adolescenţa. Nu rataţi, aşadar, show-ul de pe 3 aprilie, de la ora 20.30! Vă veţi bucura inimile cu muzică de cea mai bună calitate şi cu o stare de spirit absolut excepţională!

Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Un biciclist din Răscăeţi, accidentat grav pe DN7

Un bărbat de 46 de ani, din Răscăeţi, a fost accidentat grav pe DN7, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *