„Doamna avocat m-a lovit cu picioarele, iar pe jandarm l-a prins de piept şi l-a scuturat!” AV. FLORIN TOMESCU SUSŢINE CĂ A FOST MOLESTAT DE COLEGA LUI, ÎN VĂZUL LUMII!

caricatura- bataie

Râs şi panaramă în întreg Găeştiul, după ce ziarul Libertatea a dezvăluit că avocatul Florin Tomescu, fratele mai cunoscutului Ion Tomescu, ar fi fost „articulat” de o colegă! Bărbat în toată firea, Florin Tomescu le-a povestit jurnaliştilor cum a fost dezonorat: „Mă aflam în Judecătorie împreună cu mai mulţi colegi, printre care şi doamna avocat. Una dintre colege ne-a anunţat că în sală a intrat completul de judecată. I-am cerut doamnei să iasă din biroul în care eram ca să-l pot încuia. A refuzat. Atunci, am ieşit şi am tras uşa după mine. Imediat a ieşit şi doamna avocat care a început să mă înjure de mamă. Doamna avocat m-a lovit cu picioarele în genunchi, producându- mi leziuni, iar după asta a luat un pahar de pe un aparat de cafea şi mi l-a aruncat în faţă, iar ulterior şi pe jandarm. Nu s-a oprit aici. Văzând că nu poate să ajungă la mine ca să mă lovească, l-a prins pe jandarm de piept, l-a scuturat agresiv şi l-a ameninţat că îi face plângere penală”, a declarat avocatul găeştean, citat de „Libertatea”.

 Tomescu Florin 2

Incidentul este confirmat şi de alţi colegi ai celor doi, care ne-au povestit, sub protecţia anonimatului, că şicane existau mai demult. „Nu a fost bătut. S-au îmbrâncit reciproc şi şi-au aruncat vorbe grele. Totul s-a întâmplat când începuse şedinţa de judecată, care a fost şi suspendată  din cauza lor. Toată lumea a ieşit. Nici măcar cei care se judecau nu au mai fost preocupaţi de cauzele lor, ci de scandalul savuros dintre avocaţi”.

 

Imediat după ce şi-au pus poalele în cap, cei doi au depus plângeri, dosarele fiind declinate la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, având în vedere calitatea persoanelor implicate.

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

One comment

  1. am o dilema,pe avocati cine i-i apara si cum isi pregatesc apararea?
    cum catalogam articolul,DE RASUL PLANSULUI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *