Polițiștii își dezvăluie secretele, de ziua lor! AFLĂ CE SE VA ÎNTÂMPLA ASTĂZI, ÎN PARCUL CENTRAL!

Ziua Poliției Române de astăzi, 25 martie, nu va trece neobservată la Găești. Începând cu ora 10.30, în Parcul Central vor fi organizate manifestări spectaculoase, pentru prima dată în orașul nostru. Trei autospeciale de poliție vor fi la dispoziția vizitatorilor, care le pot analiza în detaliu. De asemenea, tot în parc va fi amplasat un cort, unde cei interesați vor afla informații despre ofertele educaționale ale Ministerului Afacerilor  Interne, dar și despre mijloacele și tehnica din dotarea poliției.

 

 

Cei care vor trece astăzi prin parc vor avea șansa să vadă stațiile de emisie – recepție, să se împrietenească cu câinii de urmă, dar și să se urce în vestitele autospeciale fără sa fi făcut nimic rău!

”Doresc să le urez tututror polițiștilor și familiilor lor la mulți ani, sănătate și multe împliniri personale și profesionale. Vă așteptăm astăzi, să sărbătoriți alături de noi Ziua Poliției. Vă asigur că va fi o experiență de neuitat”, a declarat, pentru Cronica de Găești, cms.şef Alexandru Iorga, comandantul Poliției Găești.

 

 

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *