Enescu Supermarket

A scris o poezie pe zi, timp de un an! AFLĂ CE OM DE CULTURĂ DÂMBOVIȚEAN A FĂCUT UN ADEVĂRAT TUR DE FORȚĂ ÎN LUMEA VERSURILOR!

Proiectul ” 365 – Un an de poezie cu Victor Mihalache”, noutate absolută în domeniu, a fost finalizat vineri, 20 martie 2015, odată cu lansarea volumului cu același titlu. Lansarea ( caldă și discretă ) a avut loc la Biblioteca Județeană ”I.H.Rădulescu” din Târgoviște și s-a bucurat de prezența unui public preponderent tânăr. Partener devotat a fost „Europe Direct” Dâmboviţa.

” A scrie câte o poezie pe zi vreme de un an întreg a fost un adevărat tur de forță. Am fost ca la un job cu angajament ferm. Am avut sau nu chef să scriu, a fost inspirație, sau nu, am fost sănătos sau bolnav, acasă, sau în deplasare, vreme de 365 de zile am tot scris. A fost un exercițiu fantastic. A fost ca o descătuşare, ca o eliberare de gânduri şi de cuvinte…”, a spus Victor Mihalache.

Cartea, care este o adevărată bijuterie tipografică, a fost lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Fericirii (20 martie)  şi a Zilei Internaţionale a Poeziei ( 21 martie ).

Cronica de Gaesti

TROC INCREDIBIL PROPUS DE COMPANIA DE APĂ! Uite cum poţi să câştigi bani din „datul în gât”!

                          Având în vedere numărul tot mai mare al furturilor de apă, inclusiv al racordărilor …

Lasă un răspuns

ass