A scris o poezie pe zi, timp de un an! AFLĂ CE OM DE CULTURĂ DÂMBOVIȚEAN A FĂCUT UN ADEVĂRAT TUR DE FORȚĂ ÎN LUMEA VERSURILOR!

Proiectul ” 365 – Un an de poezie cu Victor Mihalache”, noutate absolută în domeniu, a fost finalizat vineri, 20 martie 2015, odată cu lansarea volumului cu același titlu. Lansarea ( caldă și discretă ) a avut loc la Biblioteca Județeană ”I.H.Rădulescu” din Târgoviște și s-a bucurat de prezența unui public preponderent tânăr. Partener devotat a fost „Europe Direct” Dâmboviţa.

” A scrie câte o poezie pe zi vreme de un an întreg a fost un adevărat tur de forță. Am fost ca la un job cu angajament ferm. Am avut sau nu chef să scriu, a fost inspirație, sau nu, am fost sănătos sau bolnav, acasă, sau în deplasare, vreme de 365 de zile am tot scris. A fost un exercițiu fantastic. A fost ca o descătuşare, ca o eliberare de gânduri şi de cuvinte…”, a spus Victor Mihalache.

Cartea, care este o adevărată bijuterie tipografică, a fost lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Fericirii (20 martie)  şi a Zilei Internaţionale a Poeziei ( 21 martie ).

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *