„Am fost la produs în Cehia!” MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE ALE UNEI FOSTE PROSTITUATE

prostituata

O tânără din Găeşti a rupt tăcerea şi a dezvăluit în exclusivitate pentru Cronica de Găeşti  experienţele traumatizante prin care a trecut. „Am fost dusă într-un club din Cehia de nişte indivizi din Găeşti care se ocupă de treaba asta. Erau mai multe fete din zonă acolo. În acel club nu aveau ce căuta minorele. Tariful stabilit de „peşte” era de 30 de euro/client, jumătate din bani revenindu-i acestuia. În unele zile aveam 5-6 clienţi sau zile când nu aveam niciunul. În zilele când nu lucram, tot trebuia să-i dau minim 15 euro pe zi. Proxenetul se purta foarte urât cu noi. Nu ne bătea, dar ne ameninţa, ne jignea, ne înjura, mai ales când nu produceam. Spunea că el a venit să facă bani, nu să ne plimbe prin Europa. După o lună am reuşit să vin acasă. Nu am depus plângere la poliţie şi nici nu voi depune pentru că îmi este frică. Multe fete sunt acolo pentru că aşa vor ele, nu le obligă nimeni. Şi eu m-am dus tot de bunăvoie, dar mi-am dat seama că nu pot să rezist”, ne-a povestit fata.

Ea este „vânată” acum de o altă reţea găeşteană de proxenetism care vrea s-o „plimbe” prin Belgia. Pentru că a refuzat, a fost bătută bestial de bărbatul alături de care credea că trăieşte o poveste de dragoste.

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

One comment

  1. Din cate inteleg eu, fetita a plecat de buna voie, la produs. Nu inteleg de ce se mai plnge, sau vrea sa faca reclamatie la ITM cu privire la conditiile grele de munca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *