Anchetele Comisarului Antonescu

dan antonescu

Crimele „cu repetiție” ar trebui să ne dea de gândit. Multe victime s-ar fi putut proteja de criminali, de violatori sau de hoți, dacă ar fi înțeles pericolul. Începând de săptămâna aceasta, emisiunea Anchetele Comisarului Antonescu va dezvălui, în fiecare vineri, la TVR 1, și TVR Internațional, de la ora 23.30, câteva situații similare pe care trebuie să le cunoaștem și să le înțelegem, pentru a nu ajunge în situații fără ieșire.

 

Răzbunări, crime pasionale, răfuieli între prieteni sau între necunoscuți, care degeberează în crime, membri ai familiei pe care nu i-ar suspecta nimeni că și-ar putea ucide rudele și multe alte tragedii par a fi fost făcute conform unor tipare, deși autorii sau victimele nu au nimic în comun, în afară de situațiile asemănătoare.

 

Colonelul în rezervă Dan Antonescu aduce o nouă emisiune pe postul public de televiziune, în care va prezenta cazuri asemănătoare, cu autori diferiți, în care victimele ar mai fi avut o șansă de scăpare, dacă ar fi înțeles pericolul în care se află. Analizând cazuri din perioade diferite, din zone diferite ale țării, comise de autori care, aparent, nu au absolut nimic în comun, Dan Antonescu prezintă situațiile în care vigilența ar fi putut salva viața victimei. Un om bine informat se poate proteja în fața răufăcătorilor, evitând situațiile fără scăpare, iar emisiunea Anchetele Comisarului Antonescu aduce în fața publicului exact acele elemente pe care trebuie să le avem în vedere tot timpul, chiar dacă trâim cu impresia că nu ni s-ar putea întâmpla nouă așa ceva.

Diana Scarlat

Cronica de Gaesti

ATENŢIE GĂEŞTENI! 2.000 de lei amendă pentru parcarea pe locurile persoanelor cu handicap

Poliţia Locală Găeşti anunţă că amenda pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *