„Am preferat să previn o situaţie în urma căreia unii ar fi putut ajunge în pământ, iar alţii – se ştiu ei bine care – la puşcărie!” DECLARAŢII ÎN EXCLUSIVITATE DESPRE O MANIPULARE FRĂŢICĂ ORDINARĂ!

parcgrig1

Frăţicii sunt în vrie! După ce au pierdut şpăgi, banii din contractele cu primăria, din contractele de colaborare şi alte beneficii cu iz penal, s-au apucat de propagandă, atât pe internet, sub conturi false, cât şi din gură în gură, aşa cum le e obiceiul. Pentru că bârfa şi prostia reprezintă ocupaţia lor de bază, au inventat şi un subiect: cică viceprimarul Grigore Gheorghe ar fi desfiinţat un loc de joacă la colţ cu strada Independenţei, în faţa Complexului de Servicii Comunitare. Mai mult decât atât, frăţicii, care au senzaţia că se adresează unui oraş de tâmpiţi, spun că viceprimarul ar fi radiat locul de joacă din invidie pură pe realizările fără seamăn ale răposatului Iacobuţă.

 

Fireşte, întreaga poveste este o manipulare atât de ieftină, încât – repetăm – numai nişte retardaţi ar putea să o inventeze şi să o propage cu atâta mândrie.

 

Viceprimarul Grigore Gheorghe a declarat, în exclusivitate pentru Cronica de Găeşti, care este adevărul: „Au fost controale ale autorităţilor statului, în urma cărora s-a constatat că acest loc de joacă este un adevărat pericol şi ni s-a impus să remediem imediat problemele. Piciorul unui tobogan era fisurat, iar celelalte componente nu mai erau sigure pentru copii. Cred că toată lumea îşi aduce aminte nenorocirea de acum câţiva ani, de la Târgovişte, când un copilaş de câţiva anişori a fost strivit de un leagăn, într-un loc de joacă nesigur. Asta aţi fi vrut să se întâmple şi în oraşul nostru? Am preferat să previn o situaţie în urma căreia unii ar fi putut ajunge în pământ, iar alţii – se ştiu ei bine care – la puşcărie. Toate componentele locului de joacă au  fost ridicate vineri, pentru a fi reparate, iar în cursul zilei de marţi vor fi amplasate din nou, conform standardelor impuse. Vreau să-i asigur pe găeşteni de buna mea credinţă şi de bunele mele intenţii în activitatea pe care o desfăşor. Orice cetăţean îmi poate adresa orice întrebare doreşte la numerele de telefon 0721267160 sau 0732940577”,a concluzionat Grigore Gheorghe.

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *