Enescu Supermarket

Cetăţenii de pe străzile unde a curs detergent la robinete, asaltaţi cu apă potabilă! PRIMĂRIA GĂEŞTI, ISU ŞI CRUCEA ROŞIE S-AU GRĂBIT SĂ LE SARĂ ÎN AJUTOR!

1 2 3 4

După ce timp de trei zile a curs bulburuci şi rugină la robinetele găeştenilor de pe străzile Argeşului, Dumbravei, Şerban Cioculescu, Armatei şi Viorele, prima care a distribuit baxuri cu apă potabilă a fost Primăria Găeşti, la scurt timp anunţându-şi prezenţa atât ISU, cât şi Crucea Roşie. Direcţia de Sănătate Publică a interzis consumul de apă din reţea până la remedierea totală a problemelor, Compania de Apă Dâmboviţa fiind amendată cu  5000 de lei. În comunicatul transmis presei, în loc să-şi asume faptul că nu dispune de nici cel mai mic sistem de protecţie al reţelelor proprii, oricine putând să provoace genocid în Dâmboviţa, Compania de Apă dă vina exclusiv pe agentul economic-producător de detergenţi, care până ieri nici măcar nu a ştiut ce s-a întâmplat.

Cronica de Gaesti

Un renumit chef pune la punct ultimele detalii: SALONUL FRANŢUZESC, INAUGURARE CU MENIURI SPECTACULOASE! Restaurant de înaltă clasă, în Găeşti!

Cele mai fine specialităţi din bucătăria internaţională, dar şi tradiţională românească, un cadru intim şi …

Lasă un răspuns