A fost destructurată reţeaua care făcea prăpăd în rezervoarele tiriştilor, pe Autostrada Bucureşti – Piteşti! UITE CUM S-AU DAT HOŢII ”FETE MARI”, DEŞI POLIŢIŞTII I-AU IMOBILIZAT CU PISTOLUL!

1 2 3

Poliţiştii găeşteni au reuşit să-i prindă în flagrant pe hoţii care băgaseră groaza în şoferii de tir care parcau pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, cărora le furau motorina din rezervoare. Oamenii legii au folosit chiar şi armamentul din dotare pentru imobilizarea indivizilor, pe care i-au surprins în timp ce sustrăgeau 240 litri de combustibil din rezervorul unui tir.

 

La ora 2.00 dimineaţa, hoţii plecau la treabă. Atacau doar tirurile străine, pentru că deşurubau mai uşor capacele de la rezervor, îi lăsau pe roşu pe şoferii care se odihneau, după care vindeau prada, cu 4,5 lei/litru. Deşi în perioada 2014 – 2015 au fost raportate în jur de 16 infracţiuni de furt calificat, hoţii s-au dat ”fete mari” în faţa anchetatorilor. Unul dintre ei a declarat că fură doar de două zile, şi asta de foame, pentru că vrea să ajungă la puşcărie, unde e mâncare bună, în timp ce altul s-a iniţiat în ale banditismului de două luni (sic!). Doar unul dintre cei reţinuţi a avut bunul simţ să tacă.

Iorga

”Până în prezent, la domiciliile bănuiţilor au fost descoperite 1300 de litri de motorină, a cărei provenienţă nu a putut fi justificată şi mai multe bunuri folosite la comiterea de infracţiuni (telefoane mobile, recipiente din plastic). (…) Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R”, ne-a declarat cms.şef Alexandru Iorga, comandantul Poliţiei Găeşti.

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

One comment

  1. Felicitari poliitistilor care au intervenit si comandantului!, comisarul sef A. Iorga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *