NU E PENTRU CINE SE PREGĂTEȘTE, E PENTRU CINE… SE NIMEREȘTE! Centrul pentru Persoane Vârstnice are șef! AFLĂ DESPRE CINE ESTE VORBA!

SLAVILA GABIcentrul pentru persoane varstnice gaesti

Dacă frăţicii şi-au înghesuit trei activişti la fostul Club al Pensionarilor (actualmente Centrul pentru persoane vârstnice ) într-un timp relativ scurt, başca două colaboratoare care şi-au depus demisia în urmă cu câteva zile de ruşinea sumelor exagerate pe care le încasau de dragul partidului, na, poftim că peneliştii le-au pus şeful! Este vorba despre Gabriel Slăvilă, fratele consilierului local PNL Cătălin Slăvilă care, conform gurilor rele, va face instrucţie cu frăţicii întru mulţumirea pensionarilor!

P.S. 1 Este prima numire liberală de la preluarea atribuţiilor de primar interimar de către Grigore Gheorghe.

P.S. 2 Din informaţiile noastre, primul care s-a jelit cu lacrimi amare pe lângă zidurile  Centrului de zi ar fi fost consilierul PSD Ispas Daniel, zis SAPSI, care şi-ar fi pierdut unul dintre locurile unde dădea mărunt din buze întru propagandă!

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

One comment

  1. Alta Marie cu aceeasi palarie.
    Daca pe vremuri se criticau numirile pe pile si relatii iata ca nu a trecut nici macar o luna si incep noile numiri, tot politice, dar de la alt partid. Abia astept sa vad urmatoarele inlocuiri. Se vor tine concursuri pe bune??? 🙂
    P.S Inainte de a vedea scama din ochiul altuia, mai bine am vedea barna din ochiul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *