NU E PENTRU CINE SE PREGĂTEȘTE, E PENTRU CINE… SE NIMEREȘTE! Centrul pentru Persoane Vârstnice are șef! AFLĂ DESPRE CINE ESTE VORBA!

SLAVILA GABIcentrul pentru persoane varstnice gaesti

Dacă frăţicii şi-au înghesuit trei activişti la fostul Club al Pensionarilor (actualmente Centrul pentru persoane vârstnice ) într-un timp relativ scurt, başca două colaboratoare care şi-au depus demisia în urmă cu câteva zile de ruşinea sumelor exagerate pe care le încasau de dragul partidului, na, poftim că peneliştii le-au pus şeful! Este vorba despre Gabriel Slăvilă, fratele consilierului local PNL Cătălin Slăvilă care, conform gurilor rele, va face instrucţie cu frăţicii întru mulţumirea pensionarilor!

P.S. 1 Este prima numire liberală de la preluarea atribuţiilor de primar interimar de către Grigore Gheorghe.

P.S. 2 Din informaţiile noastre, primul care s-a jelit cu lacrimi amare pe lângă zidurile  Centrului de zi ar fi fost consilierul PSD Ispas Daniel, zis SAPSI, care şi-ar fi pierdut unul dintre locurile unde dădea mărunt din buze întru propagandă!

Cronica de Gaesti

Rezultate excepţionale pentru elevii CNVS la olimpiada de geografie! AFLĂ CINE NE VA REPREZENTA LA FAZA NAŢIONALĂ!

Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” are, în acest an, rezultate remarcabile la olimpiada de geografie. Elevii …

One comment

  1. Alta Marie cu aceeasi palarie.
    Daca pe vremuri se criticau numirile pe pile si relatii iata ca nu a trecut nici macar o luna si incep noile numiri, tot politice, dar de la alt partid. Abia astept sa vad urmatoarele inlocuiri. Se vor tine concursuri pe bune??? 🙂
    P.S Inainte de a vedea scama din ochiul altuia, mai bine am vedea barna din ochiul nostru.

Lasă un răspuns