Șeful Poliției Dâmbovița, Danil Zepiși, a dat o nouă lovitură în carieră! AFLĂ DE CE AȘTEAPTĂ CU NERĂBDARE ZIUA DE 25 MARTIE!

zepisi

Danil Zepiși, inspectorul șef al IPJ Dâmbovița, este la un pas să fie avansat chestor, după ce a promovat concursul pentru obținerea gradului profesional. Zepiși este acum comisar șef. Cariera sa a început la Poliția Rutieră, unde se dedicase activităților de prevenție. În 2010, a devenit adjunct al inspectorului șef al IPJ, iar în 2012, pentru o perioadă scurtă, a condus interimar poliția dâmbovițeană. A revenit în funcție în 2013, detronându-l, la acea vreme, pe Marian Gălbenuș, finul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Ţuţuianu. Potrivit colegilor noștri de la www.incomod-media.ro, Zepiși nu dorește să-și părăsească funcția de la Dâmbovița pentru vreun post călduț în minister, deși noul grad profesional, care cel mai probabil îi va fi înmânat de Ziua Poliției, pe 25 martie, i-ar putea asigura o carieră liniștită printre generalii de București.

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *