Fierbe PSD Găești? CRISTIN IACOBUȚĂ: ”EU AM PRINCIPII, NU INTERESE POLITICE!”

sediul psd cristin iacobuta

Numai liniște nu e în interiorul PSD Găești! Alegerea unui președinte interimar, în persoana lui Fănuț Costea, cu recomandare de la județ, i-ar fi nemulțumit pe o parte dintre membri, care s-ar fi grupat în jurul lui Cristin Iacobuță, într-o structură paralelă de putere.

 

În acest context, în care zvonurile descrise mai sus au invadat spațiul public, consilierul județean Cristin Iacobuță a răspuns întrebărilor noastre, susținând că PSD Găești rămâne unit și că el  nu va pleca la UNPR, deși se auzise că ar fi primit o ofertă:” In acest moment PSD are un presedinte interimar pana la urmatoarele alegeri. Biroul PSD Gaesti ramane unit si functioneaza pe aceleasi principii si ideologii ca si pana acum. Membrii biroului sunt oameni care au inteles ca numirea unui presedinte interimar este un lucru de normalitate (statutar). Eu sunt de 15 ani in acest partid si nu imi voi schimba niciodata ideologiile politice. Acest lucru il fac doar oamenii care au interese politice, si nu principii”

 

Organizațiile social-democrate din oraș ar fi total bulversate la această oră, mai ales că și la județ frământările din interiorul PSD nu mai pot fi ținute sub preș, Adrian Țuțuianu fiind din ce în ce mai izolat.

Cel mai mare pericol pentru social-democrații dâmbovițeni este UNPR-ul, controlat la această oră de omul de afaceri Dan Miculescu (patronul MDI TV) și Mihăiță Moldoveanu, consilier județean independent, care au reușit să strângă în jurul lor mai mulți lideri ai PSD și chiar primari. Se pare că în această structură, în spatele căreia s-ar afla ministra Muncii, Rovana Plumb, cu mari interese mai ales la Târgoviște,  ar activa cunoscuți  oameni politici sau de afaceri, unii care au eșuat în alte proiecte politice și ar avea sprijin necondiționat din partea unor șefi ai poliției, dar despre acest subiect vom mai discuta cu alte ocazii.

 

 

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

One comment

  1. E de ras, sau asa imi vine mie?
    Baietica se crede mostenitor de drept pe mosia tatalui.
    Sa-i spuna cineva ca nu e. Functia nu se transmite din tata-n fiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *