Ptiu, să nu fie de deochi! CE S-A ÎNTÂMPLAT LA CONSILIUL LOCAL GĂEŞTI, LA VOTAREA BUGETULUI!?

cl

S-a votat bugetul Primăriei Găeşti în cea mai pacifistă atmosferă de la începerea acestui mandat! Cu zâmbetul pe buze şi vorbindu-şi cu respect, consilierii locali găeşteni au fost de nerecunoscut, dacă ne aducem aminte bătăliile crunte de anul trecut sau disputele cu scântei din sala de plen. Atât majoritatea PNL, cât şi PSD au demonstrat că se poate lucra cu calm, cu proiectele pe masă şi eficient, fiecare propunere fiind ascultată şi dezbătută. Astfel, amendamentele, dar şi bugetul au fost votate în unanimitate, ceea ce reprezintă o premieră pentru Găeşti.

Viceprimarul Grigore Gheorghe ne-a declarat că o astfel de şedinţă constructivă a fost posibilă datorită dialogului dintre forţele politice din oraş şi că orgoliile, atât de dăunătoare administraţiei locale, au fost înlocuite cu soluţii şi idei.

Se pare că valul normalităţii în politică, promovat atât de intens de preşedintele Klaus Iohannis, este luat în considerare şi în oraşul nostru, unde liderii politici locali au putut, în sfârşit, să stea la aceeaşi masă şi să meargă în aceeaşi direcţie.

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

One comment

  1. Poate au plecat dintre ei aceia care alimentau zazania, sau si-au dat seama ca e momentul sa faca ceva bun si pentru oamenii care i-au trimis acolo, pentru ca viata e efemera, iar un lucru bine facut atrage dupa sine recunostinta
    Celor carora te adresezi. Doar asa au posibilitatea sa se vorbeasca de bine despre ei.
    Sa nu-i deocheati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *