VAI DE PROFESORII CARE N-ASCULTĂ DE ELEVI! Uite cum sunt făcute de râs cadrele didactice de la Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” pe un cont de Facebook! DE CÂŢIVA ANI, SUNT ZUGRĂVITE ÎN CELE MAI JENANTE IPOSTAZE!

colaj4

Sunt măscăriţi de elevii lor pe Facebook şi nu iau niciun fel de atitudine, ba unii mai dau şi like! Se întâmplă la Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” din Găeşti, unde, de câţiva ani, profesorii sunt trataţi fără nici cea mai mică urmă de respect în mediul virtual. Contul se numeşte „Cnvs – just for fun” şi este plin de răutăţi, obrăznicii şi ironii la adresa dascălilor, zugrăviţi aproape fără excepţie în culori care nu le sunt tocmai favorabile şi porecliţi „sărăcii”. Conform unui profesor al instituţiei de învăţământ, elevii ar fi surprins corect unele atitudini şi comportamente petrecute prin clase, însă acest lucru nu justifică, sub nicio formă, o astfel de expunere nefericită în spaţiul public.

colaj3

Cel mai probabil, elevii care şi-au  făcut de râs profesorii pe Facebook nu  vor fi nici identificaţi şi nici nu vor plăti pentru  faptele lor, pentru  că directorul adjunct Iuliana Ioniţă le-a declarat colegilor noştri de la MDI TV că ea nu-i crede pe cei care învaţă astăzi la Colegiul Naţional capabili de asemenea enormităţi, cu toate că ultima postare a fost făcută în urmă cu două zile.

colaj2

Scandalurile din învăţământul găeştean se ţin lanţ, după ce, acum nici două săptămâni, un elev de la Liceul Agricol „Dr. C. Angelescu” s-a filmat în timp ce-şi înjura profesoara de matematică în timpul orei, pe ritmuri de manele, iar alţii, de la „Iordache Golescu”, s-au îmbătat la şcoală. Ce-i drept, elevii de la Colegiul Naţional sunt ceva mai subtili şi mai inteligenţi, însă esenţa e aceeaşi: profesorii nu se mai bucură nici de autoritate şi nici de respect în faţa celor pe care trebuie să-i educe!

colaj1

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

One comment

  1. Din păcate,profesorii au ajuns să fie trași la răspundere pentru tot ce se întâmplă în școală!Dacă dau note mici, sunt certați de părinți că le scad media odraslelor! În ce țară trăim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *