I-A VENIT RÂNDUL ŞI LUI DRAGOŞ DUMITRU: DNA l-a trimis în judecată! NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CU CE A FOST „AGĂŢAT”!

Dumitru Dragos

DNA l-a înfundat pe Dragoş Dumitru, fiul fostului deputat PSD Ion Dumitru, cunoscut opiniei publice dâmboviţene pentru denunţurile care i-au băgat în puşcărie pe câţiva primari, dar şi pe un consilier al fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Popescu. Dragoş Dumitru nu plăteşte pentru lucrările achitate, dar neexecutate ale firmei sale, ci pentru matrapazlâcuri făcute din poziţia sa de funcţionar public în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale, Direcţia Minorităţi. Iată ce spune DNA, într-un comunicat transmis presei, vizavi de noile isprăvi ale beizadelei lui Dumitru:

„La data de 17 iunie 2014, inculpatul Danielescu Iulian, în calitate de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Brăila, împreună și în înțelegere cu inculpatul Simion Adrian, urmare a instigării acestora de către inculpatul Dumitru Dragoș Mircea, consilier în Ministerul Educației Naționale – Direcția Minorități, a dispus constituirea unei comisii de soluționare a contestației formulată de o rudă a inculpatei Baciu Andrada Bianca, împotriva sancțiunii constând în notarea acesteia cu nota 2 la purtare, din cauza numărului mare de absențe nemotivate. Această împrejurare ar fi atras exmatricularea elevei respective cu drept de înmatriculare în anul școlar imediat următor.
Comisia astfel constituită, din care au făcut parte, pe lângă inculpatul Simion Adrian și inculpații Mândreanu Constantin Ciprian și Picuș Veronica, a determinat consiliul de administrație al liceului respectiv să recalculeze nota la purtare acordată inculpatei Baciu Andrada Bianca, astfel încât aceasta să promoveze anul școlar.
În cursul lunii aprilie 2014, inculpata Baciu Andrada Bianca a depus la cabinetul medical al liceului, două adeverințe medicale, cunoscând că sunt falsificate, cu scopul de a motiva absențele de la cursurile școlare din perioadele 23-24.04.2014 și 28-30.05.2014.
Acest fapt ar fi determinat reducerea numărului total de absențe nemotivate pe semestrul II al anului școlar 2013-2014 și, ulterior, anularea notei 2 la purtare acordată de Consiliul Profesoral la ședința din data de 17.06.2014 și modificarea acesteia prin mărire, toate acestea determinând în final, promovarea elevei în anul școlar următor”.

Cronica de Gaesti

CORBII MARI, ACCIDENT RUTIER TERIBIL ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI

Din primele date, un bărbat de 47 de ani nu ar fi adaptat viteza la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *