PIERDERE GREA PENTRU SPORTUL GĂEȘTEAN! A trecut în neființă profesorul Marian Constantinescu!

 

constantinescu mmarian constantinescu

A plecat la ceruri Marian Constantinescu, unul dintre cei mai buni și dedicați profesori de sport pe care i-a avut Găeștiul. Constantinescu lasă în urma sa generații întregi de elevi pe care i-a pregătit și antrenat cu rigoarea și perseverența unui dascăl de școală veche. Serios, neînduplecat la ore, respectat și determinat să facă performanță, în același timp, Marian Constantinescu este unul dintre profesorii a cărui amintire a rămas cu siguranță neștearsă în sufletele celor care l-au cunoscut. Greu va mai naște Găeștiul un alt profesor și antrenor de valoarea lui.  În tinerețe, a fost sportiv de performanță la gimnastică și haltere. A obținut locul III  la Campionatul Național de Haltere. A participat la toate competițiile sportive din țară. A făcut baschet de performanță cu elevii Liceului nr. 2, azi Colegiul Național ”Vladimir Streinu”.

 

Iată ce notează jurnalistul Sile Liber, pe contul său de Facebook: ”O zi trista pentru Gaesti. Ne-a parasit un om care si-a castigat locul in istoria orasului: domnul profesor Marian Constantinescu. Cel pe care toti il cunosteam cu simpatie sub porecla „Gogoasa” s-a dus intr-o lume mai buna la 77 de ani, pe care si-i purta cu o vigoare peste a multora dintre noi. A fost profesorul de sport al parintilor mei si al multora dintre ai vostri, si printre putinii supravietuitori ai unei generatii de exceptie, ce a contribuit la formarea noastra ca oameni. Dumnezeu sa-l odihneasca…”

 

 

 

 

 

 

 

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

5 comments

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace….mi-a fost ca un tata…La revedere Domn Profesor !!!…condoleanțe familiei…

  2. CONDOVICI MARIUS

    INTRADEVAR UN MARE DASCAL, UN MARE CARACTER.PACAT.MARE PACAT.

  3. george sorin popa

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Acum toti spun a fost …. a fost…… eu spun MARE PACAT CA NU MAI ESTE ….Condoleante familiei….. a mai plecat un OM dintre putinii oameni care imi da un sfat bun de fiecare data cand ne intalneam …..Mare pacat…ADIO DOMNULE PROFESOR!

  4. Am primit cu întristare vestea trecerii în nefiintă a celui care a fost profesor Constantinescu cu care am lucrat la şc nr 6 cel care prin rigurozitatea activitătii sale a însuflat elevilor dragostea ptr sport reuşind ca unii dintre ei să

  5. îmbrătişeze chiar meseria de profesor de sport DUMNEZEU să-o odihnească în pace fam profesor DUMITRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *