PSD GĂEŞTI INTRĂ ÎN ZODIA ECHILIBRULUI: Fănuţ Costea, noul preşedinte interimar! ”VREAU SĂ FIU CANDIDAT LA ALEGERILE PARŢIALE PENTRU PRIMĂRIE, DACĂ VOR AVEA LOC!”

Conferinta Nationala a Partenerilor - 29.02.2008

Fănuţ Costea este noul preşedinte interimar al PSD Găeşti, după ce a fost ales în unanimitate în cadrul Biroului Orăşenesc care s-a întrunit ieri, 24 februarie. Costea a acordat un interviu în exclusivitate Cronicii de Găeşti, unde vorbeşte despre planurile sale de viitor, dar  şi despre o posibilă candidatură la Primăria Găeşti.

”Vreau să deschid partidul, să redau încrederea oamenilor în noi atât ca oameni, dar şi în PSD, ca entitate politică. Cu siguranţă, la nivelul partidului vreau să fiu candidat la alegerile parţiale, dacă vor avea loc, dar, bineînţeles, cu votul dat de colegii mei din oraganizaţie. Vreau, de asemenea, să îndepărtez influenţa politicului asupra deciziilor legate de administraţia publică. Trebuie să existe dialog cu toate forţele politice din oraş, pentru că oraşul are nevoie de punerea în practică a proiectelor, nicidecum de circ politic. Sunt prea multe vorbe şi foarte puţine lucruri care se realizează în acest moment”, ne-a declarat Fănuţ Costea.

Cronica de Gaesti

Daruri din suflet pentru copiii de la Carabella Internaţional de la preoţii din Hulubeşti şi Ludeşti!

Manifestând solidaritate și iubire creștină, parohiile: Butoiu, Butoiu de Sus, Măgura și Ludești au oferit …

One comment

  1. Da, bine zis – multe vorbe si foarte putine lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *