PSD GĂEŞTI INTRĂ ÎN ZODIA ECHILIBRULUI: Fănuţ Costea, noul preşedinte interimar! ”VREAU SĂ FIU CANDIDAT LA ALEGERILE PARŢIALE PENTRU PRIMĂRIE, DACĂ VOR AVEA LOC!”

Conferinta Nationala a Partenerilor - 29.02.2008

Fănuţ Costea este noul preşedinte interimar al PSD Găeşti, după ce a fost ales în unanimitate în cadrul Biroului Orăşenesc care s-a întrunit ieri, 24 februarie. Costea a acordat un interviu în exclusivitate Cronicii de Găeşti, unde vorbeşte despre planurile sale de viitor, dar  şi despre o posibilă candidatură la Primăria Găeşti.

”Vreau să deschid partidul, să redau încrederea oamenilor în noi atât ca oameni, dar şi în PSD, ca entitate politică. Cu siguranţă, la nivelul partidului vreau să fiu candidat la alegerile parţiale, dacă vor avea loc, dar, bineînţeles, cu votul dat de colegii mei din oraganizaţie. Vreau, de asemenea, să îndepărtez influenţa politicului asupra deciziilor legate de administraţia publică. Trebuie să existe dialog cu toate forţele politice din oraş, pentru că oraşul are nevoie de punerea în practică a proiectelor, nicidecum de circ politic. Sunt prea multe vorbe şi foarte puţine lucruri care se realizează în acest moment”, ne-a declarat Fănuţ Costea.

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

One comment

  1. Da, bine zis – multe vorbe si foarte putine lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *