ZVONURI: DE CE A INTRAT ÎN TREPIDAŢII CARACATIŢA FRĂŢICĂ? Se pare că fapte grave de corupţie vor ieşi la lumină!

primaria gaesti

Surse bine informate ne-au declarat, în exclusivitate, că urmează dezvăluiri bombă din activitatea administraţiei locale din ultimii ani. Toate aspectele semnalate de „Cronica de Găeşti”, printr-o campanie susţinută de scoatere la lumină a adevărului, se pare că sunt mici picături într-un ocean. Caracatiţa înfiinţată şi hrănită din bani publici are motive serioase de îngrijorare, după ce ar fi fost descoperite grave nereguli. Din informaţiile noastre, atât Prefectura, cât şi alte instituţii ale statului ar fi fost la curent cu ce se întâmplă, de fapt, în Găeşti. De ce au tăcut? Rămâne  de văzut dacă a fost o strategie sau au acoperit starea de fapt.

 

Viceprimarul Grigore Gheorghe şi-a preluat atribuţiile! SCHIMBĂRI MAJORE ÎN NUMAI CÂTEVA ZILE!

 viceprimarul grigore gheorghe

După ce a fost izolat mai bine de doi ani şi jumătate în biroul său din Primărie, fiindu-i îngrădit accesul la orice informaţie şi fiind monitorizat de subalterni inclusiv când se ducea la toaletă, viceprimarul Grigore Gheorghe şi-a preluat atribuţiile. Conform datelor pe care le avem la această oră, primul care a plecat a fost colaboratorul pensionar Emilian Bărbulescu, plătit cu 2.500 de lei pe lună şi care conducea primăria ilegal şi ilegitim. Acesta s-ar fi rugat de viceprimar să mai rămână câteva luni, dar s-ar fi izbit de un refuz categoric. De asmenea, Duster-ul pe care-l folosea inclusiv în interes personal ar fi fost trimis la inscripţionat, pentru a fi predat – conform hotărârii de consiliu – Poliţiei Locale.

Sursele noastre ne-au mai informat că cei 16 colaboratori, care primeau sute de milioane pe lună pentru tăiat frunză la câini, nu vor mai fi plătiţi.

Totodată, ar fi fost reziliate contracte aparţinând unor firme de casă, unde facturile lunare se ridicau la sume astronomice. Factura pe luna ianuarie emisă de cabinetul care gestionează câinii fără stăpân ar fi undeva în jurul a 130 milioane lei vechi.

Am aflat că în şedinţa susţinută de viceprimar cu salariaţii Primăriei, li s-ar fi interzis acestora să mai asculte de ordinele activului de partid. Se pare că activitatea celor de la Seră şi de la Întreţinere Străzi ar fi fost coordonată direct de un anume Chivoiu şi de un anume Mircea, pensionari şi activişti, care ar fi beneficiat şi ei de contracte de colaborare de câte 1000 de lei. Această din urmă informaţie nu a putut fi confirmată de sursa noastră, însă sperăm ca în următoarele zile să se facă lumină. Grigore Gheorghe le-ar mai fi spus funcţionarilor că vrea să instituie o stare de normalitate în administraţia locală, cu legea în mână şi fără influenţe şi interese de partid care ne costă miliarde.

Am încercat să-l contactăm pe viceprimarul Grigore Gheorghe pentru a ne oferi un punct de vedere despre ceea ce se întâmplă acum în Primărie şi să ne confirme sau să ne infirme datele pe care le deţinem, însă nu a fost de găsit nici pe telefonul mobil şi nici pe telefonul instituţiei.

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

2 comments

  1. Succes, viceprimarului si spor la treaba!
    Aveti grija la pupincuristi, astia sunt invatati sa linga in stanga si in dreapta, doar pentru a obtine foloase mai usor si daca se poate nemuncite.
    Asteptam vesti.

  2. george sorin popa

    MULT SUCCES GRIGUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *