A RĂSĂRIT SOARELE ŞI PE STRADA FOTBALIŞTILOR DE LA „VIITORUL”: AU UN SPONSOR CARE LE VA ADUCE NOROC! „Ne-am ambiţionat să promovăm în D, anul acesta!”

ALX_2838

„Cred că este de datoria noastră să sprijinim şi activitatea sportivă a oraşului”, ne-a declarat omul de afaceri Aurel Bojin, cel care a sponsorizat echipa de fotbal „Viitorul” cu echipament sportiv complet. Formată din amatori inimoşi şi talentaţi, echipa înfiinţată de Florin Popescu zis Fritz se chinuie să supravieţuiască şi să aibă şi performanţe, în condiţiile în care abia se strângeau banii pentru arbitraj. „Le doresc acestor tineri entuziaşti ca echipamentul oferit de MONTERO CENTER Găeşti să le poarte noroc şi sper să-i vedem într-o ligă superioară, acolo unde Găeştiul îşi merită locul”, a subliniat Bojin.

2

„N-am avut niciun suport material până acum. Am scos cu toţii bani din buzunare. Anul acesta, vrem să promovăm, să ajungem în D. Acum suntem în Promoţie, vom trece în Onoare şi ne-am ambiţionat să fim şi în D. Acesta este obiectivul pe care l-am fixat cu băieţii mei, care sunt cei mai buni din toate zonele din jurul Găeştiului şi din Găeşti. Jucăm de plăcere, fără să ne aşteptăm la recompense materiale, nu le-am promis niciodată nimic. Decât să-i mint, am preferat să le spun că nu am de unde şi că până acum nu am primit niciun ajutor nici măcar de la oraşul pe care îl promovăm. Şi ei mi-au zis că, decât să joace pe maidanele de la ţară, pe câteva sute de lei, mai bine vin lângă mine, la Găeşti. Veţi vedea că vom face performanţă”, ne-a spus Florin Popescu Fritz, care a ţinut să-i mulţumească sponsorului său, MONTERO CENTER, cel care i-a dat încredere că soarele va răsări şi pe strada sportivilor găeşteni.

ALX_2831

Aurel Bojin, care este şi consilier local, a dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, planurile administraţiei locale în sensul revitalizării activităţii sportive: „Facem demersuri pentru înfiinţarea unei Asociaţii Sportive care să includă cluburile sportive din oraş. De asemenea, vom face paşi mari înainte prin înfiinţarea Complexului Sportiv al Tineretului, în incinta Liceului „Dr.C. Angelescu”, acolo unde vor fi amplasate sala de sport, bazinul de înot, patinoar şi terenuri în aer liber, pe care se pot practica sporturi precum handbal, baschet, volei, tenis, minifotbal. De asemenea, în proiect este inclusă o pistă de carting. Găeştenii au nevoie ca, în week-end, să se relaxeze, să iasă în aer liber, să facă sport, să se implice în competiţii. Cu toţii suntem nostalgici după vremurile în care mergeam la meciurile de handbal ale ARCTIC sau la cele de fotbal ale „Chimiei”. Putem reînvia acele momente extraordinare, dacă ne dorim cu adevărat”.

Cronica de Gaesti

ATENŢIE GĂEŞTENI! 2.000 de lei amendă pentru parcarea pe locurile persoanelor cu handicap

Poliţia Locală Găeşti anunţă că amenda pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi a …

One comment

  1. Cu un echipament nu se face performanta.
    Sper ca acum sa aiba drum liber catre planurile infiintarii unei asociatii sportive in care sa aiba loc toate manifestarile sportive, nu doar fotbalul.
    Urez succes consilierului local si il felicit pentru gestul sau de a imbraca echipa de viitor a orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *