DECIZIE CATEGORICĂ: Alex Piticu şi Alyn Puştanu au fost exmatriculaţi de la Liceul „Dr.C. Angelescu”! SHOW-UL LOR PE MANELE DE LA ORA DE MATEMATICĂ A REVOLTAT ÎNTREAGA ŢARĂ!

pustanualex piticu-vedeta porno

Distracţia cu manele şi înjurături de la ora de matematică s-a terminat prost pentru elevii de la Liceul Agricol, care s-au şi filmat în timpul show-ului. Alyn Puştanu şi Alex Piticu au fost exmatriculaţi, cu unanimitate de voturi, de către Colegiul Profesoral, fără dreptul de a se reînscrie la această şcoală. Decizia a fost luată  conform procedurilor prevăzute de regulamente. Mai întâi, s-au reunit comisiile de disciplină, iar ulterior consiliul profesoral. Niciun cadru didactic nu le-a luat apărarea derbedeilor din clasa a XII-a, care au demonstrat o totală lipsă de respect faţă de dascălul lor.

LICEUL AGRICOL

O anchetă în cazul incidentului de la Liceul „Dr. C. Angelescu” a fost demarată şi de Inspectoratul Şcolar, imediat după ce imaginile de pe contul de Facebook al unuia dintre „glumeţi” au ajuns în spaţiul public.

Din fericire, profesoara de matematică umilită de elevii săi chiar în timp ce preda a scăpat cu o mustrare, ea reuşind să-şi demonstreze nevinovăţia.

 

Unul dintre elevii exmatriculaţi a fost implicat, zilele trecute, şi într-un incident foarte grav. El este cercetat într-un caz de furt calificat şi lovire, petrecut în comuna Gura Foii. Acum câteva zile, le declara reporterilor că regretă ce a făcut şi că ar dori să-şi termine şcoala. Se pare că regretele lui sunt tardive.

YouTube previzualizare imagini

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

One comment

  1. Ce oare ar fi putut face profesoara de matematica cu asemenea exemplare umane? Greu de spus. Parea evident timorata si ingrijorata ca lucrurile pot degenera in mai rau. Este putin probabil ca cei doi (si dupa distributia vizibila a adolescentilor prin clasa nu pareau a fi singurii) sa „invete” asa numai la matematica si atitudinea fata de colegi si profesori sa fii derapat numai sau tocmai atunci. „Elevii” pareau oricum ca nu au nimic comun cu scoala, cu invatatura, bunul simt, decenta, politetea, etc. Dupa cat ne lasa filmuletul sa vedem, ei apartin deja mediului interlop, prin limbaj, gestica, comportament, preocupari, intentii … Exmatricularea rezolva problema pentru liceu si pe moment, insa ei, impricinatii ce vor face? Vor deveni probabil obiectul muncii pentru politie, procuratura, judecatorii, avocati, penitenciare, … Nimic vesel nu se intrevede la orizont, nici pentru ei si nici pentru societate, cel putin pe termen scurt. Exista deja state nordice in care parte din puscarii au fost inchise si trecute in conservare iar la noi nu mai sunt locuri pentru cati ar urma sa intre! E cam tristisor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *