OFICIUL CONCURENȚEI: ”Vă mirați de ce au făcut ăia la școală? Ia uite ce facem noi!” UN COCALAR DIN POTOCELU VREA SĂ APARĂ LA ZIAR: ”Oricum, sunt foarte cunoscut!” VIDEO!

YouTube previzualizare imagini

”Ce vă mirați așa de ce au făcut ăia la școală!? Uitați aici, eu și fratele meu conducem fără permis! Frati-meu are 15 ani și conduce ilegal și eu am 17 și la fel, tot ilegal conduc. Mare brânză!”

 

Așa sună mesajul unui adolescent din Potocelu, trimis pe adresa de Facebook a ziarului nostru. Individul a postat pe Youtube mai multe filmulețe cu el și fratele său, ambii minori, conducând cu viteză prin sat, adică pe drumuri publice, un bolid cu volan pe dreapta. Puștanii sunt atât de încântați de isprava lor cu iz penal, încât au grijă să atragă atenția  cât de ilegal își fac ei mendrele, sub ochii Poliției, fălindu-se în fața prietenilor virtuali și dorind să apară și în presă.

youtube curse sofer

După ce i-am cerut mai multe date, tânărul a revenit cu următorul mesaj: ”Nu mai vă dau nicio informație. Pentru că nu vreau să vină poliția la mine acasă, să primească tata amendă sau să-i facă dosar. (…) Și, oricum, sunt foarte cunoscut. Like-urile mele spun cât de cunoscut sunt eu. Așa sunt ușor de găsit… dar vă rog eu… nu vreau să vină poliția la mine”.

Ce-i drept, puştii au și o stare materială bunicică, potrivit localnicilor, și nu ar fi exclus ca părinții chiar să le încurajeze aventurile ilegale, la volanul mașinii. Și mai interesant este faptul că Poliția nu i-a tras niciodată pe dreapta până acum, deși se pare că indivizii și-au cam făcut un obicei din a sfida legea de la volanul bolidului, așa cum reiese din filmulețele postate pe internet.

 

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *