DE NECREZUT! Vezi în ce belele penale a intrat unul dintre elevii care au pus manele la ora de matematică! ”NU-MI MAI ARDE DE NICIO DISTRACȚIE”!

 

alex piticu-vedeta pornosofer talhar talhar2

S-a vrut celebru pentru tâmpeniile făcute la ora de matematică, dar a ajuns celebru şi într-un dosar penal al poliţiei, suspect de complicitate într-un caz de tâlhărie petrecut noaptea trecută. Este vorba despre unul dintre elevii care, săptămâna trecută, a făcut deliciul presei naţionale şi locale, după ce s-a filmat în timp ce înjura şi asculta manele în timpul orei de matematică. Iată cum sună comunicatul remis presei de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie:

pagubitul

”În noaptea de 16/17 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi de un tânăr, de 23 de ani, din Hulubeşti, cu privire la faptul că două persoane i-ar fi sustras autoturismul.

 

În urma cercetărilor efectuate a reieşit că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 7, pe raza localităţii Gura Foii, a observat că un alt autovehicul se deplasează paralel cu acesta, motiv pentru care a oprit.

 

Pe fondul unor discuţii în contradictoriu, prin atribuirea de acte de violenţă, bărbatului i-a fost sustras autoturismul.

 

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat la scurt timp bănuiţii, doi tineri de 18 şi 20 de ani, iar autoturismul părţii vătămate a fost descoperit  abandonat pe raza localităţii Valea Mare.

 

Tinerii vor fi prezentaţi magistraţilor în vederea dispunerii unor măsuri preventive”.

 

Elevul manelist nu recunoaşte însă că ar fi participat la tâlhărie. El le-a spus reporterilor că a dormit pe bancheta din spate, însă poliţiştii îl consideră complice la faptă.

 

Rep: Tu eşti elevul manelist?

– Da, eu sunt.

Rep: Nu trebuia să fii azi în faţa comisiei de disciplină?

– Păi dacă sunt aici, cum să mai fiu?

Rep: Vroiau să te exmatriculeze.

– Am auzit.

Rep: Îţi mai vine să pui manele acum?

– Eeee, imi mai vine. Cum să-mi mai vină? Nu-mi mai arde de nicio distracţie. Mai am puţină şcoală şi vreau să o termin. N-am avut minte.

 

Acesta este dialogul elevului cu presa. Din informaţiile noastre, mâine se va întruni comisia de disciplină a Liceului ”Dr. C. Angelescu”, urmând să se decidă exmatricularea lui.

 

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *