DOLIU ÎN GĂEŞTI! S-a stins din viaţă Dan Eugen Iacobuţă! DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

A trecut în nefiinţă cel care a fost Dan Iacobuţă, primarul oraşului Găeşti, după o lungă şi grea suferinţă. Alături i-a fost familia, care a sperat într-un miracol până în ultima secundă. Dan Iacobuţă şi-a dorit să trăiască şi a crezut în vindecarea sa, la fel cum au crezut toţi cei care l-au cunoscut, l-au iubit sau l-au respectat. În urma lui, rămân numeroase proiecte pentru oraş, visuri care nu se vor mai îndeplini.

Trupul neînsufleţit al primarului Găeştiului va fi adus în ţară luni.

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi condoleanţe familiei îndurerate!

doliu

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

2 comments

 1. Cand va fi sa mori nu te uita la intunericul dinainte, ci la lumina ce lasi in urma si te vei stinge cu zambetul pe buze. ( N. Iorga )

  Sufletul ajuta trupul si uneori chiar il ridica de la pamant… este singura pasare care isi poarta colivia!
  ( Victor Hugo)

  Toti suntem in vizita in acest moment si loc. Suntem doar in trecere.
  Am venit sa observam, sa invatam, sa crestem, sa iubim si sa ne intoarcem ACASA.
  ( zicatoare aborigena australiana)

  Nu pot decat sa-i urez: Drum bun!
  Dumnezeu sa-l aiba in paza!

 2. Dumnezeu sa ii ierte nefacutele si sa-l odihneasca in pace!
  Faptul ca ar mai fi avut mult ulei si fitil in candela vietii, pe care nu le-a mai putut folosi, imi place sa cred ca ne intristeaza pe toti cei care l-au cunoscut si in acelasi timp ne indeamna o data in plus la introspectie. De unde venim, ce mandat ne-a incredintat Dumnezeu, unde si cum plecam dupa aceea?! Care sunt valorile pentru care merita sa ne straduim pe durata mandatului si cu ce prioritati: bogatia materiala, notorietatea lumeasca, harnicia benefica, moralitatea in toate activitatile intreprinse, cunoasterea de orice fel, responsabilitatea pentru faptele asumate, bunatatea si blandetea dobandite prin efort si renuntari, ingaduinta si intelepciunea castigate prin necazuri si smerenie, iubirea (spiritualizata) de sine si de aproape, impodobirea sufletului cu daruri duhovnicesti, ingenuncherea patimilor de orice fel, etc. etc. Greu de ales si de ierarhizat. Probabil ca din toate in proportii binecuvantate!
  In termen lumesti urbea a pierdut un edil priceput, bine intentionat si daruit.
  E foarte posibil ca si activitatea depusa in mediul politic, extrem de toxic, in care se pune atata patima maladiva si contraproductiva sa fi contribuit decisiv la acest deznodamant nefericit.
  Nu cred ca ar fi lipsit de interes analizarea sugestiei de a-i atribui unei strazi, piatete, edificiu, locatie, institutie, etc. numele acestui fiu al orasului „cazut la datorie”. Ar fi un gest de respect si recunostinta (pe care il merita) fata de munca si realizarile primariei sub mandatul sau, atat de scurt din pacate. Realizez ca vor fi multe voci care nu vor fi de acord, invocand varii motive, unele reale si documentate, altele fanteziste si rautacioase. Sa nu uitam insa ca si Soarele, chit ca are un diametru de 109 ori mai mare decat al Terrei nu lumineaza permanent decat jumatate din suprafata Pamantului! Atata poate si el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *