Enescu Supermarket

CORESPONDENŢĂ ÎN EXCLUSIVITATE DIN TURCIA: Primarul Dan Iacobuţă se luptă cu toată forţa pentru viaţă! HAI SĂ NE RUGĂM PENTRU EL!

Vin veşti din Turcia, în legătură cu starea de sănătate a primarului Găeştiului, Dan Iacobuţă. Acesta se află în continuare sub tratament, la clinica ASM John’s Hopkins Medicine şi se luptă, în fiecare clipă, pentru viaţa lui. Alături de el se află întreaga familie, dar şi medicii – unii dintre cei mai buni din lume.

Miracolele sunt la fiecare pas şi rugăciunile noastre îi vor da energia necesară să treacă peste acest moment greu. Dan Iacobuţă este un om puternic şi determinat să trăiască. Are milioane de motive să lupte şi tocmai de aceea facem un apel la toţi găeştenii să-şi îndrepte, în aceste momente, gândurile bune către el.

Iacobuta Dan

Acest material de presă vine ca urmare a zvonurilor lansate în oraş, în aceste zile, potrivit cărora primarul ar fi trecut în nefiinţă. Credem că astfel de informaţii, care circulă cu viteza vântului, sunt nepotrivite şi sperăm că articolul nostru va spulbera definitiv neadevărurile. Atâta vreme cât Dan Iacobuţă are o şansă să se însănătoşească, hai să credem cu toţii în ea şi să-i urăm să se întoarcă bine acasa!

Cronica de Gaesti

Festivalul – concurs „Cununa Sânzâienelor” a ajuns la a treia ediţie! DE LA ORA 09.00, PARADĂ IMPRESIONANTĂ ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI!

800 de copii  din ţară şi din Republica Moldova sunt aşteptaţi mâine, 24 iunie, la …

Lasă un răspuns