CORESPONDENŢĂ ÎN EXCLUSIVITATE DIN TURCIA: Primarul Dan Iacobuţă se luptă cu toată forţa pentru viaţă! HAI SĂ NE RUGĂM PENTRU EL!

Vin veşti din Turcia, în legătură cu starea de sănătate a primarului Găeştiului, Dan Iacobuţă. Acesta se află în continuare sub tratament, la clinica ASM John’s Hopkins Medicine şi se luptă, în fiecare clipă, pentru viaţa lui. Alături de el se află întreaga familie, dar şi medicii – unii dintre cei mai buni din lume.

Miracolele sunt la fiecare pas şi rugăciunile noastre îi vor da energia necesară să treacă peste acest moment greu. Dan Iacobuţă este un om puternic şi determinat să trăiască. Are milioane de motive să lupte şi tocmai de aceea facem un apel la toţi găeştenii să-şi îndrepte, în aceste momente, gândurile bune către el.

Iacobuta Dan

Acest material de presă vine ca urmare a zvonurilor lansate în oraş, în aceste zile, potrivit cărora primarul ar fi trecut în nefiinţă. Credem că astfel de informaţii, care circulă cu viteza vântului, sunt nepotrivite şi sperăm că articolul nostru va spulbera definitiv neadevărurile. Atâta vreme cât Dan Iacobuţă are o şansă să se însănătoşească, hai să credem cu toţii în ea şi să-i urăm să se întoarcă bine acasa!

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *