BATJOCURĂ! Antrenorul Mircea Gheorghe, determinat să renunţe la handbal? CE SE ASCUNDE ÎN SPATELE AŞA-ZISULUI CLUB „PROGRESUL”?

copiii care nu mai au sansa sa joacegeneratia de aur

S-a ales praful şi pulberea şi de handbalul din Găeşti! După ce a dat ţării cel mai bun portar şi nume de rezonanţă la cluburi mari, antrenorul Mircea Gheorghe a renunţat pur şi simplu la munca sa! Valoarea profesorului Gheorghe nu mai are nevoie de nicio prezentare. Orice oraş din această ţară ar fi plătit bani grei să fi beneficiat de experienţa şi de talentul extraordinar al găeşteanului nostru. Cu toate acestea, Mircea Gheorghe nu a fost sprijinit. Ba, mai mult, conform zvonurilor, ar fi fost chiar împiedicat să-şi facă treaba pentru care este atât de respectat mai mult în afara graniţelor oraşului chiar de directoarea Şcolii „Şerban Cioculescu”, Milica Mihai.

Mircea Gheorghegeneratia de aur+ handbal Mircea Gheorghe

Totul a ieşit la lumină după ce mama unui handbalist care a făcut carieră la cluburile naţionale ar fi dorit să facă o donaţie clubului condus de profesorul Mircea Gheorghe. Întrucât nu mai avea numărul de telefon al acestuia, ne-a contactat pe noi. A revenit cu un mesaj dureros: „Omul acesta merita mai mult respect de la oraşul Găeşti, pentru că acest oraş are tradiţie în handbal. Am rămas stupefiată când mi-a spus că nu mai antrenează copiii. Am vrut să-i fac o donaţie, dar nu mai este cazul. Era foarte dezamăgit de oamenii de acolo care investesc numai în fotbal. Noi am vrut să-i facem o bucurie acestui mare antrenor, ştiind că nu-l ajută nimeni şi îmi pare foarte rău”, ne-a declarat Doris Ciobanu.

 

Clubul privat „Progresul”, la care se pare că aderase şi antrenorul Mircea Gheorghe, este unul destinat aproape în exclusivitate fotbalului. Cel care se ocupă este un profesor de matematică, Sorin Marin, supranumit „finul”, care plăteşte doi antrenori de la Târgovişte şi Găeşti cu banii proveniţi din sponsorizări. Toate celelalte ramuri sportive de la acest club, care figurează numai pe hârtie, sunt subfinanţate, celor care ar fi vrut să se ocupe spunându-li-se că sponsorii au preferinţă doar pentru fotbal. Ca atare, Mircea Gheorghe n u ar fi beneficiat de fonduri pentru a se putea deplasa la competiţiile unde era înscris. Ne vine greu să credem că oamenii valoroşi din acest oraş, antrenori  şi foşti sportivi de performanţă (Mircea Gheorghe, Dan Braşoveanu, Ţiţi Ostache, Cristina Iorga, Lucreţia Braşoveanu, Ţuţu Stan, Gheorghiţă Popovici etc.), sunt marginalizaţi în detrimentul unor no name-uri care cică fac fotbal. Mai mult, am aflat cu stupoare că sala de sport a Şcolii nr. 6 „Şerban Cioculescu” este pusă la dispoziţia „finului” ori de câte ori vrea, pentru a juca fotbal, nicidecum pentru antrenamente la baschet, handbal etc. Suntem curioşi dacă profesorii îşi mai pot face acolo orele de sport, atâta vreme cât cheia stă la finu’. Tot din informaţii pe surse, am aflat că şi părinţii plătesc pentru echipamente şi pentru cantonamente. Cerem celor de la Clubul Progresul să facă publice sumele care vin de la sponsori, pentru că n-ar fi rău să vedem dacă există o evidenţă financiară şi cum sunt gestionaţi banii.

 

Mircea Gheorghe nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.

 

 

 

 

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

4 comments

 1. De ce tace antrenorul?
  E nevoie de altcineva sa vorbeasca in locul lui?
  In fond e munca lui de o viata, dar daca nu-i pasa, noua de ce ne-ar pasa?
  Bine ca-i pune la colt o invatatoare ajunsa director doar pentru ca e inscrisa intr-un partid politic.
  Atatia oameni valorosi cu multa sudoare depusa pentru performanta, sa nu aiba unul curajul de a iesi in fata sa fie portavocea sportului gaestean?
  Daca toti dormim pe noi, bine ne face!
  Stai acasa, mestere! Supara-te pe copiii astia talentati si cu dragoste de sport!
  Ai nevoie de o mama sa vorbeasca in locul tau?
  Se pare ca da!

 2. CONDOVICI MARIUS

  de ce nu lasati omul in pace?la cita scarba simtim cu totii de ce nu-l intelegeti? crezi(aura) ca din cauza copiilor a renuntat sau ca nu-l mai intereseaza de soarta sportului gaestean? de ce arunci cu vorbele? nu stii ce se intimpla cu omul! sa vezi doi indivizi ( sau mai multi ) care nu au facut nimic in viata lor decit au dat limbi in cur ca iti fac programul si te baga in corzi nu-ti vine sa te pisi pe ei? si sa renunti? nu are legatura cu talentul copiilor.
  ma deranjeaza termenul ,,mestere” folosit in acest context.nu este corect( nu ca mester ar fi ceva rau-din contra!) sa folosesti acest cuvint peiorativ la adresa unui om care poate a ajuns la limita rabdarii si pe care tocmai valoarea lui il impinge sa renunte.are rost sa te bati cu morile de vint? risipa de timp si energie

 3. Vezi, mai Marius, ca ai vorbit tu, eu, Mariana Ionescu si mama acelui sportiv. Eu asta vreau, sa vorbeasca si ei.
  Aia bagati in corzi, iar daca e nevoie sa se pise pe ei, asa cum zici.
  Da, sa se bata si cu morile de vant daca e nevoie. Nu se poate sa stam toti cu capul intre urechi si sa ne dam de-o parte sa lasam JM-echerii sa faca ce vor ei din noi.
  Se pare ca nu cunosti termenul de mester si de aia te deranjeaza. Gandeste-te la mesterul Manole, nu la maistrii gen sef de echipa. Imi pare rau ca n-ai inteles ce am scris, iar acum sa stau sa-ti traduc.
  Las-o dracu de rabdare, daca ai ajuns la capatul ei, ia-o de la cap si nu te lasa!
  In viziunea ta, hai sa-i plangem de mila unui om care a facut performanta si sa-l cainam, ca poate s-a saturat si nu mai poate. Nu, domnule, daca vrei sa ajuti pe cineva da-i un imbold, scoate-l din sarite, fa-l sa aiba o reactie.
  Cum poti sa crezi ca eu as gandi vreodata ca un om care a avut rabdare sa lucreze cu copiii si sa faca si performanta se poate supara pe ei? E tocmai excitantul de care are nevoie pentru a reactiona.
  El trebuie sa o faca! Sa vorbeasca!
  Stie cel mai bine ce s-a intamplat
  Vrei sa-ti spun care e parerea mea, tu ai vorbit acum iritat de ceea ce am scris eu, de parca eu sunt de vina ca se-ntampla ceea ce se-ntampla.
  Daca ti-e scarba, de ce nu versi?
  Eu o fac adesea, si crede-ma, ma simt foarte bine. Si nu raman datoare niciodata. Nimeni nu ma calca in picioare!
  Ai inteles?
  Risipa de timp si energie?
  Universul e plin de energie, iar orice fel de risipa de acest gen iti e compensat cu varf si indesat.
  Nepasarea atrage dupa sine nepasare!

 4. Pacat,mare pacat. Antrenor ca dansul nu o sa se mai nasca in Gaesti multi ani de acum in colo. A primit mult prea putin sprijin pentru cat a oferit sportului gaestean!E o rusine mare sa nu ajuti un sport care a oferit multe bucurii copiilor din Gaesti.Dar totul e politica…
  RUSINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *