„PROSTUL NU E PROST DESTUL PÂNĂ NU E ŞI FUDUL!” S-au vrut celebri pe Facebook, dar au ajuns cei mai tari… papiţoi ! UITE CE-AU PUTUT SĂ FACĂ ALYN PUŞTANU ŞI ALEX PITICU DE LA LICEUL „DR. C. ANGELESCU” GĂEŞTI LA ORA DE MATEMATICĂ!

YouTube previzualizare imagini

Umilinţă de nedescris pentru o profesoară de matematică de la Liceul Tehnologic Dr. C. Angelescu”, batjocorită chiar în timp ce-şi desfăşura ora de câţiva derbedei din clasa a XII-a. Totul a ieşit la iveală după ce loazele au postat un filmuleţ pe Facebook, lăudându-se cu isprava lor. Din filmare, reiese că dascălul îşi făcea ora corect, cu elevii interesaţi, atunci când pramatiile, plictisite de informaţiile mult prea complicate pentru creierele lor vopsite, s-au apucat de ascultat… manele la telefonul mobil. Comportamentul elevilor este cel puţin ciudat, ca să nu spunem „afumat”. După ce rostesc cuvinte obsecene fără număr şi fac avioane de hârtie, indivizii tropăie în jurul băncii, deranjându-i şi pe cei care doreau să înţeleagă materia.

 

La un moment dat, se distinge un dialog între profesor şi derbedei, dascălul apelând la un bun simţ care – în cazul nostru – nu are niciun efect: „Voi sunteţi mari şi ar trebui să înţelegeţi!”. „Înţeleg perfect!”. „Fii atent, învaţă…” „Cum dracu’?”. Ajunsă la capătul răbdării, dar în acelaşi timp foarte calmă, profesoara le invită pe puşlamale afară. „Da, dragă, cum, dragă! Ho, ho, hoooooo!”, i se răspunde.

LICEUL AGRICOL

Incidentul a creat vâlvă la Liceul „Dr. C.Angelescu”. Cadrele didactice s-au solidarizat cu colega lor, spunându-ne că este un profesor foarte bine pregătit şi care dă dovadă de multă seriozitate. „După noua lege a învăţământului şi după noile regulamente şcolare, elevii au numai drepturi, iar profesorii – numai obligaţii. Tocmai de aceea, elevii au devenit foarte obraznici, iar noi nu mai avem nicio metodă de a-i educa. Nu este permisă scoaterea lor din clasă în  timpul orelor”, ne-a declarat prof. Elena Guran, care este şi lider de sindicat al Sectorului Găeşti.

CRISTI SIMESCU GURAN ELENA

Profesorul Cristian Simescu, meembru în Consiul de Administraţie al instituţiei de învăţământ, pune tot incidentul pe seama teribilismului vârstei, în timp ce Inspectoratul Şcolar anunţă o anchetă care să lămurească situaţia.

 

 

Cronica de Gaesti

ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din …

One comment

 1. Habar n-am ce sa spun mai intai despre ceea ce se vede in postarea voastra.
  Indignare, e prea putin spus fata de sentimentul care ma incearca. Eu, i-as calca in picioare, va jur!
  Mitocania astora e peste limita. E inadmisibil asa ceva! Cum sa toleram asta?
  Profesoara e depasita de situatie. Si ea e om! Are nevoie de liniste pentru a putea sa invete ceva pe aceste dobitoace. Nu pentru aceste elemente declasate a facut atatia ani de studii.
  Nu auziti strigatul ei de ajutor?
  De ce sa pierdem un om de calitate pentru niste derbedei care au scapat din frau?
  O dai dracului de lege a invatamantului, care oricum nu e buna, si nu stai impasibil si accepti ca elevii sa faca ceea ce vor la scoala.
  Daca o loveau, o violau, o omorau tot asa nu actionati, doamna lider de sindicat? Liderul carui sindicat? Al elevilor? Femeia asta, care e profesor, n-are nici un drept? V-ati gandit ca are suflet? Cu asa umilinta cum sa rezisti? Daca maine, in locul ei, vei fi dumneata?
  Profesore Simescu, incearca imaginar, si pune in locul profesoarei de matematica pe fata dumitale. Ai pus?
  Fii sincer, cum ai fi reactionat? Lasai sa treaca totul spunand ca sunt niste teribilisti?…
  Macar de ar fi asa, dar sunt niste derbedei care trebuie imediat exmatriculati din orice forma de invatamant!
  Oricum nu se lipeste nimic de ei si mai strica si pe ceilalti cu care intra in contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *