STRIGĂT DE DISPERARE: ”Oameni buni, ajutați-mă!” CE BLESTEM A CĂZUT PE ACEASTĂ FAMILIE?

21

Poveste de viață dramatică în comuna Mătăsaru. O femeie văduvă, mamă a 7 copii, cere ajutorul semenilor, după ce a ajuns la capătul puterilor, chinuită de boli, sărăcie și necazuri cu nemiluita. Mariana Nastasia a crescut la orfelinat și prin spitale, întrucât suferă de un handicap grav: luxație congenitală. A suportat nu mai puțin de 11 operații la ambele șolduri, însă proteza pe care o are de 34 de ani s-a deplasat acum 4 ani, producându-i dureri insuportabile. Țintuită la pat, femeia deapănă coșmarul neîntrerupt care este viața ei. Un incendiu i-a ucis soțul și i-a făcut scrum casa. Împreună cu cei 7 copii, a dormit sub cerul liber și prin gări, primind mâncare de pomană. Câțiva oameni cu suflet i-au construit două camere, în care locuiesc acum cu toții.

 

4 5

Fiul cel mare suferă de o boală psihică gravă, care-l face să-și piardă controlul, iar una dintre fiice cântărește doar 32 de kilograme la 30 de ani. Singurul venit al acestei familii puțin spus chinuite este pensia de hanidap a Marianei Nastasia, în valoare de 700 de lei, din care 400 de lei se duc, lunar, pe medicamente. Sunt zile în care acești oameni amărâți abia dacă au ce pune pe masă.

6

”Oameni buni, am nevoie de sprijinul dumneavoastră ca să-mi schimb protezele de la picioare. Vă spun din tot sufletul meu că nu mai pot rezista durerilor pe care le am. Am nevoie de cârje și de un cărucior cu care să mă pot deplasa. Operația costă 25.000 de euro și nu am de unde să iau acești bani”, ne-a declarat, printre lacrimi, Mariana Nastasia.

 

S-a luptat cu toate până acum, și-a dus zilele la limită, mai ales când a rămas cu copiii sub cerul liber, însă simte că puterile o părăsesc în fiecare zi. Această mamă singură nu mai are altă soluție decât să apeleze la bunătatea și mila oamenilor. Nu atât durerile o copleșesc, cât neputința de a-și ajuta copiii, și ei condamnați la o viață de chinuri, lipsuri și boală. Suntem convinși că strigătul de disperare al Marianei Nastasia nu va rămâne fără ecou și că va găsi în noi sprijinul de care are acum atâta nevoie. Poate fi contactată la numărul de telefon:

0762 944 243

 

 

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *