Filmul Saptamanii: The Notebook

Pentru acesta saptamana, in care se serbeaza Valentine’s Day, va propun sa urmariti filmul romantic “The Notebook”.

“In spatele fiecarei mari iuburii este o mare poveste”.

Athe-notebook-160706lnul:2004

Gen:Romantic, Drama, Dragoste

Regie:Nick Cassavetes

Distributie:Ryan Gosling, Rachel McAdams

“Jurnalul” unul dintre cele mai bune filme romantice, creat de Nick Cassavetes este ecranizarea romanului omonim scris de Nicholas Sparks. Filmul are parte de o distributie de exceptie, Ryan Gosling si Rachel McAdams, care formau un cuplu si in afara platourilor de filmare.

Povestea filmului incepe cu un batranel care vine zilnic la o femeie internata intr-un azil de batrani si ii citeste un jurnal. Acest jurnal ii are ca personaje principale pe Allie Hamilton(Rachel McAdams) si Noah Calhoun(Ryan Gosling), doi tineri dintr-un mic orasel care se intalesc la un carnival si se indragostesc.

Idila celor doi are de infruntat multe peripetii, prima fiind dezacordul parintilor lui Allie de a fi impreuna cu Noah, deoarece familia lui este saraca. Vazand ca nu pot sa ii desparta pe cei doi, hotarasc sa se mute cat mai departe de Noah.

Dupa mult timp in care Noah nu ii raspunde la scrisori, Allie se hotaraste sa se casatoreasca cu Lon, un chipes soldat american, dar inainte de asta, macinata de dragostea pe care inca o poarta pentru Noah, se hotaraste sa mearga sa il vada pentru ultima data. Dupa trei zile petrecute impreuna constata ca sentimentele lor inca sunt vii, iar Allie are de ales intre Noah si noul ei logodnic.

Va invit sa vedeti filmul si sa descoperiti finalul trist dar in acelasi timp si fericit, care, cu singuranta, va reusi sa va smulga macar o lacrima.

Despre regie si actori:

Regizorul Nick Cassavetes nu a avut parte de alte productii insemnate, filmul “The Notebook” fiind printre singurele cu care s-a facut remarcat.

In schimb, Ryan Gosling si Rachel McAdams cu niste prestatii excelente, creandu-se o chimie intre ei, care s-a continuat mult timp dupa incheirea filmarilor, au reusit sa obtina multe alte roluri importante, fiind unii dintre actori mei preferati.

Verdict:

“Jurnalul” este un film foarte emotionant, perfect pentru o seara linistita, iar daca ai langa tine si persoana iubita, filmul ti se va parea perfect. Nota mea:10

Vizonare placuta!

 

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *