Fierbe comuna Mătăsaru! ACUZAȚII INCREDIBILE LA ADRESA PRIMARULUI NAIE RADU: ”BANII PENTRU DRUMURI SUNT LA CÂRCIUMĂ!”

Revoltă împotriva primarului comunei Mătăsaru, Naie Radu! Cititori din satul Odaia Turcului ne-au contactat pentru a ne spune că au ajuns în pragul disperării după 11 ani în care edilul a administrat, fără rezultate, comunitatea. Oamenii susțin că nu mai pot suporta drumurile pline de noroaie și gropi, că școala este în paragină și că în decembrie a fost chiar închisă timp de o săptămână. Localnicii au luat atitudine, creând un cont pe Facebook, unde sunt postate fotografii, dar și informații care, dacă sunt reale, necesită intervenția urgentă a autorităților statului.

 

”Vom merge să-i cerem demisia primarului!”

noroiul de pe strada 1 3 4

Principala sursă de nemulțumire a oamenilor este starea drumurilor, devenite  impracticabile. Noroiul gros, împrăștiat dintr-o parte în alta a drumului la ceas de seară, cu grederul, milioanele de gropi și lipsa unei minime infrastructuri și a unei minime preocupări pentru confortul comunității locale a declanșat valul de nemulțumire în rândul locuitorilor satului Odaia Turcului, care sunt hotărâți să rupă ”lanțul de iubire” cu primarul Naie Radu. ”Când vom fi mulți, vom merge să-i cerem demisia și nu vom mai accepta alte promisiuni. Gata, ne-am săturat! Copiii noștri stau cu picioarele ude, nevestele noastre poartă cizme de cauciuc. Nu mai vrem să salivăm la alte comune, văzând că acolo se poate și la noi, nu. Rupem lanțurile cu care o mână de oameni cred că ne-au legat pe veci”, au spus ei, supărați și de faptul că primarul dorește să creeze o dinastie locală, punându-și fiul să candideze la următoarele alegeri locale.

 

Elevii, puși la muncă în locul beneficiarilor de ajutor social?

elevii intind piatrascoala

Potrivit informațiilor și fotografiilor postate pe contul de Facebook  ”Mătăsaru. Odaia Turcului – sat european”, școala din localitate a fost închisă în luna decembrie, timp de o săptămână. Acum câteva zile, de jur împrejurul unității de învățământ erau bălți imense, pline de apă cu nămol. Într-un final, se pare că primarul a reușit să aducă pietriș ”pe datorie”, pentru a astupa mizeria. La munca de întins piatra au fost folosiți – așa cum reiese și din imagini – elevi. ”Copiii nu sunt angajații primăriei, domnule primar. Dați ajutoare sociale țiganilor cu palate și mașini de lux. Pe ăia vreau să-i văd la muncă!”; ”La Primăria Mătăsaru, totul e pe datorie. Unde sunt banii de la Consiliul Județean, Guvern sau fonduri europene în ultimii 12 ani? DNA, ajutor!”, spun cetățenii, în mediul virtual.

 

Cu mașina de serviciu la cârciumă?

masina primarie

Localnicii îl mai acuză pe primarul Naie Radu că ar folosi autoturismul de serviciu și în scopuri personale, acesta fiind văzut deseori la o cârciumioară din sat. ”Singura realizare a primarului, în 11 ani de zile, este că la începutul mandatului și-a luat mașină de serviciu, pe care deseori o vedem oprită la cârciuma lui Jake”, ”Să vadă toată lumea unde sunt banii pentru drumuri, la cârciumă”, mai spun oamenii, care-și doresc din tot sufletul o schimbare.

 

Comuna Mătăsaru este recunoscută în întreaga zonă pentru lipsa de investiții și pentru infrastructura dezastruoasă. În timp ce comunele din jur au înflorit, prin proiecte câștigate cu fonduri europene, Naie Radu și-a menținut comunitatea în mizerie și sărăcie. Dacă în trecut putea să se plângă de lipsă de ajutor de la județ pe motiv de culoare politică, acum, la putere sunt ”ai lui”, iar situația oamenilor e neschimbată. Este lăudabil faptul că societatea civilă nu mai acceptă umilințele unor primari care se cred vătafi pe moșii personale și reacționează, dezvăluind ceea ce se întâmplă în localitățile lor. Așteptăm și alte asemenea inițiative, urmând să publicăm fotografii și argumente pertinente.

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

7 comments

 1. Pot să jur că dacă iese primarul din cârciumă nimeni nu va avea curaj să-i spună în faţă ceea ce v-a spus vouă.
  Situaţia nu e nouă, iar ei l-au ales atâtea mandate. E drept, comuna nu e doar Odaia Turcului, dar din material reiese că întreaga zonă suferă de aceeaşi boală a indolenţei.

  Dragilor, dacă vreţi o consolare, veniţi şi la Găeşti. Veţi găsi noroaie şi gropi la fel ca la voi.
  E drept, şi al nostru stă la o carciumă ceva mai mare decât aia in care stă al vostru, dar nu e timpul pierdut şi poate îşi va face şi al vostru una mai pe masura funcţiei domniei sale.
  Acu, să mă iertaţi că mă amestec cu voi în vorbă, dar din poză nu prea mi-am dat seama la ce spuneţi voi cârciumă. La ceea ce seamănă cu un garaj?
  Dacă da, atunci trebuie să aveţi milă de bietul primar. Nu stiţi cât poate să sufere domnia sa acolo! Cred mai degrabă că se autoflagelează decât se destinde. Fiind chinuit de zeul Bachus, omul incearcă să-şi ispăşească din păcate.
  Din păcate nu prea poate!
  Ajutaţi-l!

  • ar trebui sa va legati doar de persoana in cauza, nu de lucruri ce nu va privesc….

   • antonia, antonia, de unde ştii ce lucruri mă privesc pe mine?
    Te-a deranjat garajul unde stă primarul, sau ce?
    Cine ţi-a zis că mă leg de ceva sau cineva?
    Care e persoana în cauza?
    În cauză, ( parerea mea ) erau niste cetăţeni nemulţumiti de primar, dar care-l alegeau mereu în funcţie; nişte elevi care sunt obligaţi să muncească; un primar care cică se plimbă mai mereu cu maşina din dotare, iar când staţionează o face numai în faţa unui garaj, care chipurile ar fi cârciumă şi cum naiba să intre cu maşina în cârciumă?… mai erau şi nişte gropi, dar astea nu sunt persoane, deci de cine trebuie să mă leg?
    Spune, şi eu te ajut!
    Sau te trezişi aşa ca …. in târg?
    Te-ai supărat că am invitat cetăţenii din odaie în vizită la Găeşti? Haida, de, poţi să vii şi tu! Şi noi avem gropi, dar ai nostri le astupă, văzuşi?

 2. pai de ce sa facem drumuri?mai bine bem banii publici!!!!!primaria matasaru un cumva e cunoscuta cu cel mai mare numar de angajati alcoolici????????????doar cativa dintre ei sunt persoane care se ocupa intradevar .restul??????????niste betivi.mergi la primarie si un ai cu cine vorbi.ori un sunt ,ori sunt in stare de ebrietate.RUSINEEEEEEEE

 3. Nae Radu petrece timpul la Cabana la Matasaru jucand pocar si barbut si golind sticlele de vin una dupa alta acolo sunt bani pentru investiti de la UE

 4. Veniti si la matasaru sa vedeti ce este pe drum in data de 1/02/2015 au bagat autogrederul pe drum sa vedeti in fata Politiei Matasaru si a scoli Generale Matasaru mizerie garduri rupte chiar nu il vede nimeni pe acest primar ca isi face de cap nu a facut nici o investitie in ultimi ani?

  • Domnul gheorghezamfir, nu asteptati primarul sa va repare gardurile si sa va faca curat in fata portii !Referitor la realizarile primarului Naie Radu sau ale Primarie Matasaru …nu sunt mirata ca nu sunteti la curent, deoarece, dumneavoastra nu reusiti sa scrieti corect ce sa mai discutam despre posibilitatea dumneavoastra de a va informa corect!!!V-ati intrebat vreodata care va sunt realizarile dumneavoastra ca si cetatean al Comunei Matasaru?Nici macar suport nu puteti acorda celor care incearca sa faca ceva!Haideti sa nu uitam de unde am plecat, care sunt realizarile la nivel de comuna cu care ne puteam lauda inaine de venirea acestui primar?Problema drumurilor e o problema la nivel national domnule, nu la nivel de comuna!Incercati domnul meu sa faceti si dumneavoastra ceva pentru comunitatea in care traiti, nu stati cu mainile in san si criticati, deoarece, lucrul acesta nu ma poate convinge ca dumneavoastra doriti binele comunei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *