”Am furat de foame! Am 3 copii acasă!” A FOST PRINS HOȚUL CARE A FĂCUT PRĂPĂD ÎN GĂEȘTI, DRAGODANA ȘI MOARA POPII! Polițiștii găeșteni i-au probat, până acum, 11 spargeri!

hotul

Are 26 de ani, 3 copii mici, dintre care ultimul doar de 5 luni, și o strălucită ”carieră” de hoț profesionist! Este vorba despre Alexandru Mihăilă din Vulcana Pandele, stabilit fără forme legale la Titu, cel care, timp de 4 luni, a băgat în sperieți Găeștiul, Dragodana și Moara Popii. Nu mai puțin de 11 spargeri de case au fost deja probate de polițiștii găeșteni, care au remarcat și modul original de ”operare”. Individul nu avea la îndemână decât o șurubelniță, pe care o folosea să deschidă geamurile termopan. A furat bani și bijuterii, care n-au mai putut fi recuperate. Mihăilă este recidivist, fiind închis, în trecut, pentru tâlhărie. Întrebat de ce a încălcat din nou legea, el ne-a declarat: ”Am furat de foame. Am 3 copii și nu mă angajează nimeni, pentru că am fost la pușcărie”. Trebuie spus că, prin programele de reabilitare din penitenciare, deținuții sunt încurajați să-și întemeieze familii și să facă mulți copii, deși nimeni nu se gândește cum vor fi aceștia întreținuți. Faptul că sunt părinți, chiar dacă micuții sunt mai mult lăsați pe drumuri, reprezintă un mare plus la comisiile de eliberare condiționată.

Cronica de Gaesti

IMPORTANT!Agentia de Turism Mihaela Travel acceptă Vouchere de Vacanţă pentru a vă putea relaxa pe tot teritoriul României! DETALII AICI!

Dragi clienti, Agentia de Turism Mihaela Travel va vine in ajutor acceptand Vouchere de Vacanta …

One comment

  1. Si totusi,inainte sa faca acei 3 copii trebuia sa se asigure ca o sa aiba cu ce sa-i intretina…Ca asta-i partea grea,sa-i intretii,ca de facut ii faci usor:)…Dar multi nu se gandesc si mai departe de atat…Oricum,spune ca a furat de foame,pentru ca nu-l mai angajeaza nimeni datorita faptului ca a mai fost la puscarie…De parca ar fi vina altuia ca a mai fost el la puscarie…E destul de logic sa nu ai incredere in cineva care a fost la puscarie,mai ales pentru talharie,pentru ca exista un risc sa-si continue „obiceiurile”…Sper ca aceasta declaratie nu va influenta sentinta in niciun fel. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *