DOAMNE FEREȘTE DE VREUN INCENDIU SAU DE VREO URGENȚĂ MEDICALĂ! Găeșteni izolați de restul orașului de către ”Doreii” care execută canalizarea! ”E mai rău ca în pădure!”

P1250543 P1250544

Haos pe două străzi din Găești, unde se execută lucrări de canalizare! Mormanele de nisip și noroi au blocat accesul atât pe Fundătura Argeșului, dincolo de calea ferată, cât și pe Strada Viorele, în așa fel încât localnicii sunt pur și simplu izolați. ”Veniți să vedeți ce se întâmplă, cum se lucrează. (…) Au blocat strada și nu se poate circula nici măcar pe jos, decât printre bolovani, mai ceva ca în pădure. Te doare capul când îi vezi”, acuză oamenii, supărați că din cauza ”Doreilor” nici copiii nu pot merge la școală. Să sperăm că nu va fi nicio urgență medicală sau vreun incendiu, pentru că le-ar fi imposibil autorităților să răzbată ”blocada” de nisip, noroi și alte materiale de construcție care au paralizat, practic, întreaga activitate din zonă.  Oamenii sunt conștienți că orice lucrare de investiție presupune deranj, însă susțin că firma care se ocupă de canalizare nu are nici cel mai mic respect pentru comunitate, lucrând ca în codru, fără o minimă grijă față de infrastructura – fie ea și precară – existentă. Și găeștenii din alte zone ale orașului au susținut că au aceleași probleme pe străzile în care s-a săpat pentru canalizare. ”Cronica de Găești” a relatat pe larg nemulțumirile celor care au acuzat că noroiul apărut după lucrări le-a invadat până și curțile.

P1250539

Cronica de Gaesti

ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din …

One comment

 1. Omul sfintește locul!
  Așa administrație, așa oraș!
  Lucrări angajate de diferite firme care-și permit să-și bată joc de contribuabil.
  Nu mai vreau să spun cum e posibil așa ceva. Uite că la noi totul e posibil!
  Dar nici cu locuitorii acelor zone nu pot să defilez, pentru că nu sunt în stare să oprească dezordinea din șantierul respectiv. Au această posibilitate.
  Un contract se încheie între niște părți și se pun niște condiții. Nu cred că acolo e prevăzuta această debandadă.
  Dragi găeșteni, cu mai mult curaj puteți să vă adresați direct celui care a încheiat contractul în numele vostru și să-i spuneți ceea ce vreți voi.
  Voi plătiți lucrarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *