Să tot mergi la stagii de pregătire! O DOMNIŞOARĂ PLUTONIER, NOUL INSTRUCTOR DE LA CENTRUL DE PERFECŢIONARE A JANDARMILOR OCHIURI!

DSC_0050

A muncit pe rupte, în misiuni operative, timp de 6 ani, s-a remarcat într-un domeniu rezervat bărbaţilor, iar acum îi va învăţa cum să fie cei mai buni! Este vorba despre plutonierul Nicoleta Tănăsoiu, care de curând a fost încadrată la Catedra de Intervenţie Profesională şi Acţiuni Speciale din cadrul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri. „Din anul 2008, când am absolvit cursurile Şcolii de Subofiţeri Jandarmi, am îndeplinit funcţia de subofiţer operativ la Detaşamentul Mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa. Am participat la toate genurile de misiuni, împreună cu celelalte efective ale subunităţii. Acum, însă, mi s-a oferit o oportunitate şi o provocare în acelaşi timp: să devin monitor de specialitate la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, o unitate de elită a Jandarmeriei Române, recunoscută internaţional pentru pregătirea instructorilor şi baza de pregătire. Este o onoare să îmi desfăşor activitatea în acest mediu şi le promit noilor mei colegi că voi fi un elev bun pentru a deveni un instructor foarte bun”, a declarat Nicoleta Tănăsoiu. Tânăra a fost recrutată, în urma unei selecţii riguroase, de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi va fi îndrumată, în noua ei carieră, de către maiorul Alexandru Constantin. Potrivit unui comunicat de presă al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelort de Jandarmi Ochiuri, noul an demarează cu numeroase stagii de pregătire a subunităţilor mobile.

DSC_0250 DSCN9678

”La început de an, Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei participă la un stagiu de antrenament laCentrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, fiind urmată de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi subunităţile mobile din cadrul Grupărilor de Jandarmi şi inspectoratelor judeţene. Au fost planificate foarte multe stagii de antrenament, astfel încât instructorii din cadrul celor două catedre ale centrului vor conduce permanent activităţi de pregătire. Pe lângă stagiile de antrenament cu subunităţile mobile, în anul 2015, instructorii noştri vor pregăti şi atesta zeci de monitori şi instructori de intervenţie profesională, în vederea implementării de către aceştia a deprinderilor formate în rândul personalului unităţilor din care provin. Instructorii cu o bogată experienţă internaţională vor coordona şi conduce activităţile de pregătire a efectivelor Ministerului Afacerilor Interne care vor participa la misiuni de menţinere a păcii şi gestionare a crizelor în teatrele de operaţii din străinătate. Exerciţiul internaţional de Stat Major a devenit deja o cutumă la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri. Ofiţerii desemnaţi au început deja să pregătească documentele şi să pună la punct detaliile pentru ca această activitate să se desfăşoare în condiţii optime, ca şi în anii precedenţi”.

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

One comment

  1. Mai rar ca ofemeie sa fie evidentiata intr-o activitate destinata in special barbatilor.
    E de felicitat cu atat mai mult cu cat una a devenit instructorul unui centru de perfectionare a jandarmilor.
    Felicitari, domnisoara, si la mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *