REVOLTĂTOR! Îngheaţă în microbuzele firmelor care se îmbogăţesc pe spinarea lor! UITE CE CHINUIŢI SUNT ELEVII CARE FAC NAVETA LA ŞCOLILE DIN GĂEŞTI!

2

„În microbuzele cu care facem naveta este ca la morga”, se plâng elevii navetişti de pe ruta Scheiu – Găeşti (Crângurile, Valea Mare, Potocelu, Butoiu etc.). Copiii susţin că îngheaţă în maşinile firmei care a câştigat licitaţia pentru traseul respectiv şi că e un adevărat calvar atât drumul către şcoală, cât şi cel către casă. „După ce că plătim mult la abonament, nu avem nici condiţii. Foarte puţine dintre maşini au căldură, iar noi trebuie să mergem şi mult pe jos. O altă problemă este că trebuie să facem abonament pe o lună întreagă sau pe două săptămâni, nu pe o săptămână, cum făceam cu firma dinainte, şi sunt familii cu mulţi copii care nu-şi permit”, ne-au spus elevii navetişti. Nu este pentru prima dată când relatăm necazurile cu care se confruntă aceşti copii, obligaţi să îndure de la aglomeraţia de nedescris, până la – iată – lipsa unor condiţii minime de transport civilizat, deşi firma câştigătoare a traseului s-a lăudat că oferă super facilităţi.

3 1

O altă situaţie halucinantă a avut loc, zilele trecute, pe traseul Găeşti – Corbii Mari. În dreptul localităţii Zâmbreşti, microbuzul s-a defectat. Deşi şoferul a anunţat reprezentanţii firmei de transport, aceştia au spus că nu pot pune la dispoziţia navetiştilor o altă maşină. Astfel, unii dintre elevii care nu au avut norocul să găsească pe traseu cunoscuţi care să-i ducă până acasă au fost nevoiţi să meargă pe jos 15 kilometri. Ne întrebăm dacă onor autorităţile sunt la curent cu politica de îmbogăţire cu orice chip a patronilor acestor firme şi dacă se mai şi dispun măsuri, măcar aşa, de ochii lumii. Nu de alta, dar cei care suportă pe propria piele toate aceste probleme sunt copii, destul de chinuiţi cu naveta zilnică de câţiva zeci de kilometri, peste care se adaugă şi condiţiile insuportabile din microbuze şi autobuze!

Cronica de Gaesti

Parchezi maşina pe trotuar în Găeşti? EŞTI BUN DE PLATĂ! Poliţiştii locali pun în aplicare o hotărâre de consiliu din 2009!

Şoferii care îşi parchează maşinile pe trotuar vor fi arşi la buzunare. Poliţia Locală Găeşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *