Acum 8 luni, o crimă în stil mafiot cutremura județul! UNUL DINTRE SUSPECȚI A FOST CAPTURAT DINTR-UN APARTAMENT DIN TÂRGOVIȘTE!

usturoiu

A fost prins Ionescu Florin Octavian, zis ”Usturoiu”, unul dintre suspecții crimei în stil mafiot petrecute acum aproximativ 8 luni, în localitatea dâmbovițeană Doicești. Bărbatul tocmai se întorsese din străinătate și se ascundea într-un apartament din Târgoviște. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale l-au săltat și l-au băgat în arest, urmând acum să-l găsească și pe celălalt suspect, pe numele căruia este emis un mandat de arestare internațional.

 crima doicesti

În primăvara anului trecut, opinia publică dâmbovițeană era cutremurată de o crimă odioasă, care semăna mai degrabă cu o răfuială în lumea interlopă. Un tânăr din Doicești, în vârstă de 27 de ani, era găsit mort pe un câmp din apropierea locuinței lui, înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit și cu un picior tăiat. În apropiere se afla autoturismul său vandalizat, semn că fusese urmărit. Victima se afla în vizorul anchetatorilor pentru trafic de droguri și pentru furturi, însă era cercetat în libertate.

Suspecții de crimă, doi tineri din aceeași localitate, rivali ai mortului, au fugit din țară imediat după comiterea oribilei fapte, fiind dați în urmărire internațională. Lui ”Usturoi” i s-a înfundat deja și este o chestiune de timp până când va fi prins și celălalt individ. Cei doi riscă o pedeapsă de 25 de ani după gratii.

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

One comment

  1. CONDOVICI MARIUS

    1.cine ar trebui tras la raspundere ca un individ de teapa mortului era judecat in libertate? chiar nu se stia de ,,dusmania” dintre indivizi daca se zice ca era urmarit? pe cine vroiau sa prinda( de obicei asa se face :se lasa plevusca pt. a prinde rechinul) ca aici nu e Chicago, ce dracu, e doar un satuc. ce atata menajamente pt astia? daca au facut crima sa plateasca , si mortu pe cati o fi bagat in spital,mormint sau lasat in strada vinzindu-le praf?
    mai dai dracu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *