INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! Toți cerșetorii din Găești au case și lemne!

oameni fara adapost4oameni fara adapost5

Găeștiul nu mai are oameni ai străzii!Unii au murit, alţii au migrat. Nu este o glumă, ci declarația oficială a autorităților, care susțin că nu a fost nevoie, de gerul Bobotezei, să cazeze niciun amărât nici în centrul organizat și dotat din Piața ”Sf. Ilie” și nici la Spitalul Orășenesc. Potrivit șefei Serviciului Asistență Socială din cadrul Primăriei Găești, Steliana Vlăican, toți cei care cerșesc și bat trotuarele toată ziua au case, motiv pentru care au primit și lemne, dar și ajutor de încălzire.

spatiul-care-trebuie-aratat-pt-pozeoameni fara adapost2

Și Poliția confirmă spusele primăriei. Deși oamenii legii s-au mobilizat să-i găsească pe cei fără adăpost, în baza unei circulare primite de la centru, n-au găsit niciun picior de vagabond. Se pare că, încet și sigur, Găeștiul intră în categoria celor mai fericite orașe din Europa, unde oamenii străzii sunt… proprietari de case, bașca beneficiari de ajutoare, niciunul dintre ei neavând nevoie de adăpost pe timp de iarnă. Potrivit directoarei Spitalului Găești, Elena Olaru, anul trecut, holurile și saloanele unității spitalicești au abundat de amărâți, în nopțile geroase. Firește că au făcut și ceva pagube și stricăciuni, urinând pe saltelele și lenjeriile curate. Anul acesta însă, nici măcar unul nu a mai cerut adăpost, peste noapte, deși temperaturile au fost unele dintre cele mai scăzute din ultimii ani.

P1220954niculae- omul strazii9

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

One comment

  1. Vedeţi ce oameni cu suflet mare se găsesc în administraţia noastră locală? Cum au ei grijă ca cersetorii să stea la casele lor atunci când afară e frig. Sunt în stare să meargă acasă la fiecare dintre aceştia să le bage şi lemne în foc numai să nu iasă pe străzi în astfel de zile. Un ceai cald, o mâncărică la domiciliu numai să nu fie inregistraţi cumva ca oameni ai strazilor şi să aibă, Doamne fereşte, nevoie să meargă la spital tocmai acum când se pune de o afacere mare cu spitalul nostru orăşenesc.
    Atenţie!
    Vom trăi şi vom vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *