LĂCOMIE PENALĂ! Uite pentru ce riscă să-şi piardă libertatea doi inspectori fiscali dâmboviţeni!

mita

Au intrat în belea pentru o mită de câte 1000 de lei şi pentru cosmetice în valoare de câte 50 de lei! Doi inspectori fiscali din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa au fost trimişi de judecată de către procurorii DNA, după ce au fost acuzaţi că ”s-au mânjit” cu infracţiunea de luare de mită. Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Ploieşti, ”în cursul lunii mai 2014, inculpații Iosif Cosmin și Bălan Ionela, în calitate de inspectori fiscali, au pretins și primit, în două rânduri, de la reprezentantul unui agent economic la care au efectuat o inspecție fiscală, suma totală de 2.000 lei (1.000 lei fiecare), iar la data de 04 iulie 2014 au primit, de la aceeași persoană, produse cosmetice în valoare totală de 100 lei (de câte 50 lei fiecare).
Aceste foloase necuvenite au fost solicitate și primite de cei doi inculpați, pentru a nu consemna în raportul de inspecție fiscală abaterile constatate și pentru a reține, în sarcina firmei respective, sume mai mici datorate către bugetul de stat, cu titlu de impozit pe venit.

În cauză, procurorii au dispus măsuri asigurătorii constând în poprirea veniturilor din salariu obținute de inculpații Iosif Cosmin și Bălan Ionela, până la concurența sumei de 1.050 lei pentru fiecare inculpat.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Dâmbovița, cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.”

 

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

One comment

 1. În fiecare român doarme un geniu.
  Şi cu fiecare zi, tot mai adânc!

  Ce să ne mai mirăm, nu ştiţi că ăştia de la finanţe au impozitat alocaţiile copiilor?
  Despre ce vorbim?
  Puterea obişnuinţei.
  Pe dobitoc trebuie să-l umfli… pentru că se sparge singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *