RECUNOAȘTERE A VALORII: Găeșteanul Mihai Popescu, handbalistul anului 2014!

popescu m mihai popescu

Handbalistul găeștean Mihai Popescu este, pentru a patra oară consecutiv, cel mai bun jucător din competiția internă! Anunțul a fost făcut de Federația Română de Handbal, ca urmare a votului exprimat de antrenorii din Liga Națională. Popescu este portarul HCM Constanța și portarul echipei naționale, iar performanțele sale sunt recunoscute – iată! – la cel mai înalt nivel. El a început să joace handbal la Găești, sub îndrumarea profesorului Mircea Gheorghe. Având gene bune (tatăl său a fost  un sportiv foarte bun), dar și prin multă muncă, s-a remarcat și a ajuns rapid în vârful piramidei. Faptul că Mihai Popescu, dar și alți mari sportivi, de-a lungul timpului,  au pus bazele  performanței la Găești demonstrează că  în orașul nostru ar putea exista o pepinieră de talente. Din păcate, autoritățile locale nu sunt deloc interesate să investească în valoare, iar cei care doresc să facă ceva se zbat în grave lipsuri financiare. Cu toate acestea, obțin rezultate foarte bune. Suntem convinși că mulți copii și tineri găeșteni ar putea călca pe urmele marilor noștri campioni, dacă ar fi selectați, ajutați și îndrumați de oameni care au demonstrat deja că știu cu ce se mănâncă performanța. Rămâne doar ca onor stăpânii orașului să înțeleagă că un leu investit în valoare este un leu câștigat!

 

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

One comment

  1. Corect! Pacat ca incepand cu anii ’90 bazele sportive si fondurile alocate (nu numai la nivel de Gaesti) miscarii sportive si bazei sale materiale s-au diminuat treptat fata de perioada ceausista. Si nici atunci nu era raiul de pe Pamant, mai ales in perioada crunta a anilor ’80! Cu atat mai mult merita felicitari profesorul M.G. si elevul sau M.P. pentru performantele de exceptie obtinute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *