Crăciunul, în viziunea profesorului – coregraf Mimi Grigore! ACTELE SALE ARTISTICE ÎȚI TAIE RĂSUFLAREA!

pag1pag2ALX_1063 ALX_1064 ALX_1069

Momente senzaționale oferite în preajma Crăciunului de colindătorii de la Clubul Copiilor, pregătiți de Mimi Grigore! Îmbrăcați în straie populare și cu recuzita corespunzătoare, micuții dansatori au făcut spectacol de zile mari, încântându-și gazdele, indiferent care au fost acestea. Tradițiile și dansul folcloric poartă la Găești un nume: Mimi Grigore.

mimi grigorepa3..pag3.

IMG_1860 IMG_1851 IMG_1854 IMG_1858

Zeci de generații au învățat, sub bagheta lui, să iubească și să prețuiască comorile sufletului românesc. Modest, implicat și deosebit de talentat, Mimi nu a cerut niciodată nimic pentru el, deși a făcut enorm pentru Găești, pentru Dâmbovița și chiar pentru țară. A reușit să transmită nu numai arta dansului popular către copii și adolescenți, dar și sentimentul mândriei că suntem români.

ALX_1060 ALX_1042 ALX_1046 ALX_1057

Mimi este artistul datorită căruia, la Găești, Crăciunul –  cu tradițiile și obiceiurile sale – capătă culoare, iar pasiunea sa reușește să transforme în artă pură fiecare act artistic pe care-l pregătește, în fiecare an, cu altă trupă de copii. Deși ”actorii” sunt mereu alții, regizorul reușește să facă performanță peste ani. Mimi Grigore este genul de profesor-artist inepuizabil, iar acum, în zile de sărbătoare, nu putem să nu ridicăm un omagiu de suflet talentului său extraordinar, pus în slujba copiilor! La mulți ani, Mimi Grigore!

IMG_1866 IMG_1867 IMG_1869 IMG_1874Foto: Andrei Oprea

 

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

One comment

  1. FELICITĂRI!!!

    Felicit profesorul, dar şi copiii.
    Un popor care-şi păstrază tradiţiile nu e pierdut!
    Meritul profesorului e cu atât mai mare cu cât ştie să pună în fiecare sufleţel pe care îl instruieşte câte o sămânţă din tradiţia neamului românesc. Această sămânţă, odată sădită, cu siguranţă va dăinui.

    Frumuseţe la superlativ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *