Enescu Supermarket

Aplicație antișpagă, pe telefonul mobil, pentru toată lumea

11.1

Cei care se tem de sistem și-au tăcut până astăzi, de frica replesaliilor, trebuie să știe că-i pot trimite pe funcționarii sau șefii corupți direct la Parchet, cu un simplu click pe telefonul mobil!

Softul antișpagă poate fi instalat gratuit pe telefoanele mobile de ultimăgenerație. Este nevoie doar de conexiune la internet, pentru a-i raporta pe cei care cer bani sau bunuri pentru a-și face meseria. Programul a pornit de la nevoia de a pune capăt corupțieiîn rândulfuncționarilor publici. Aplicația oferă utilizatorului posibilitatea de a suna imediat și, eventual, se poate organiza un flagrant, împreună cu DGA.
2

Tot în lupta anticorupție, astăzi a fost lansat noul calendar „Eroii Erupție Anticorupție”. Eroii anului 2014 sunt oameni obișnuiți care au făcut gesturi simple, dar pline de semnificație, fie că fost vorba despre o înregistrare cu o profesoară care a cerut cadouri, de un tânăr care a refuzat să lase serverele CNA „în pană” și le-a făcut să funcționeze ca să fie înregistrate anumite emisiuni sau alte fapte „de vitejie” pentru societatea românească. Românii care au spus NU corupției în 2014 sunt sărbătoriți la sfârșit de an, pentru a servi drept modele pentru anul care vine.

Pentru al treilea an consecutiv, Fundația SynergEtica, prin proiectulErupție Anticorupție, a lansat Calendarul Eroii Erupție Anticorupție 2015. Între proiectele fundației există și un „Ghid de nesupunere civică”, adresat românilor care acceptă faptele de corupție, de frică. Ghidul îi învață pe români să se opună curentului majoritar al corupției din societatea românească și să spună „nu!”.

 

Fundația SynergEtica Împreună suntem buni! sprijină tinerii să înteleagă faptul că prosperitatea nu poate fi durabilă dacă nu este și etică. Printre programele fundației se numără „Nesimțirea Ucide!”,Mișcă-ți bunul simț!”, Fair Play”, Radio-ONG”, Noii Pașoptiști – Revoluționar de Optimiști” sauAmbasada Artelor”.

Mai multe informații se pot găsi pe: http://eruptieanticoruptie.ro sau www.guvernmaibun.ro

Diana Scarlat

 

Cronica de Gaesti

POLIŢIA L-A REŢINUT PENTRU 24 DE ORE!Ultimul film a lui „Colonelu Morteni”- mărturisire în lacrimi!

Ionuţ Enache, alias „Colonelu Morteni”, a fost reţinut de către Poliţia Găeşti după ce a …

Lasă un răspuns

ass