CRONICA DE GĂEŞTI A BĂGAT ÎN SPERIEŢI HOŢUL DE LA LICEUL ”IORDACHE GOLESCU”! Păgubita a găsit banii furați într-o pungă!

iordache golescu

Răsturnare de situație în cazul elevei de la Liceul ”Iordache Golescu” Găești, care a rămas fără banii de  navetă de pe card. Seara trecută, tânăra a găsit întreaga sumă care-i fusese furată şi 30 de lei…în plus. Banii erau într-o pungă, în curte. Deși prejudiciul a fost recuperat, Poliția își continuă ancheta. ”Știm cine este autorul săvârșirii infracțiunii, însă la acest moment se administrează probatoriul în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia”, ne-au declarat surse din cadrul Poliției. Cronica de Găești relata, săptămâna trecută, că eleva a rămas fără un leu pe cardul unde avea banii de navetă, după ce o colegă de-a ei îi văzuse codul PIN. Deşi fata a încercat să blocheze cardul imediat cum a văzut că-i lipseşte, nu a reuşit, întrucât nu avea actele de identitate la ea. Cea bănuită de furt fugise de la ore şi nu a mai venit nici a doua zi la şcoală. Probabil speriată de amploarea pe care a luat-o cazul, ea ar fi decis să returneze suma furată, în speranţa că va scăpa basma curată. Atât păgubita, cât şi presupusa hoaţă provin din familii cu probleme sociale.

Cronica de Gaesti

GĂEŞTEANUL MARIAN RĂDUNĂ, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE VOCI ANTICORUPŢIE! Rezistenţa TV strânge semnături de Zilele Găeştiului: FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE!

Mai mulţi reprezentanţi ai Grupului Civic Rezistenţa, însoţiţi de voluntari vor veni în oraşul nostru, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *