Găeștiul are doi campioni mondiali la Kickbox! NE MÂNDRIM CU VOI, MIHAI BRATU ȘI IULIAN MARINESCU!

campionii campionii1

Performanță senzațională pentru doi sportivi din Găști, datorită cărora Imnul Național al României s-a auzit de două ori la Campionatul Mondial de Kickbox desfășurat la Praga, în Cehia. Cei doi sunt antrenați de Nicu și Georgică Dragne de la Clubul Martial Arts Budokai Găești și au deja un palmares impresionant.

 

La 12 ani, Mihai Bratu  este multiplu campmion național la kickbox, K1 și budokai, neînvins în țară de 5 ani. Din cele 80 de meciuri pe care le-a disputat în cei 6 ani de când se antrenează, a pierdut doar 4.

 

Iulian Marinescu are 13 ani, este multiplu campion naționat de kickbox, K1 și MMA și nu a pierdut, în cariera sa sportivă, decât 3 meciuri.

 

Cei doi au făcut furori la Praga, unde au jucat în câte 5 meciuri. Marinescu este campion mondial la Kick Light și vicecampion mondial la Light Contact. Mihai Bratu este campion mondial la Kick Light 40 kg și vicecampion mondial la Kick Light 45 kg. Sportivii găeșteni au învins luptători din Cehia, Irlanda, Italia, Georgia și Germania.

 

La Campionatul Mondial din Cehia, au participat sportivi de pe toate continentele. Se pare că găeștenii noștri sunt singurii campioni mondiali pe care i-a dat județul, în ultimii ani.

 

Deplasarea la această competiție nu ar fi fost posibilă fără sprijinul sponsorilor LAZĂR MED, VIRIX și ELECTROUNIVERS. De remarcat că acești copii minunați, cu reale performanțe, fac parte din grupul de sportivi găeșteni cărora primăria le-a refuzat premierea, din motive încă neelucidate.

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *