REVOLTĂTOR! Nu o să-ţi vină să crezi ce au făcut unii poliţişti din Găeşti şi Corbii Mari, la ordinul „frăţicilor”!

 

 

Fotoreporterii Cronicii de Găeşti au fost injuriaţi şi împiedicaţi să-şi facă datoria, cu mâna poliţiştilor transformaţi în agenţi electorali ai puterii roşii! Un episod halucinant s-a petrecut la Găeşti, unde consilierul local Ispas Daniel, zis Sapsi, l-a încolţit pe colaboratorul nostru, care filma cum activul „frăţic” aducea oamenii la secţiile de vot. Iată ce spunea, urlând, Sapsi: „Nu mă mai filma. Ia dă-mi acreditarea ta, mă! (n.red. numai preşedinţii secţiilor de votare pot cere acreditări de presă). Nesimţitule ce eşti!” Apoi, către poliţist, mult prea familiar: „Măi Dane, nu mai putem să stăm aici, că stă cu camera pe noi!? Măi Dane, nu se poate aşa ceva!”. Fotoreporterul nostru i-a explicat, civilizat, că este pe domeniul public şi că el, Sapsi, are o problemă cu legea, pentru că pune presiune pe secţia de votare. Executându-se la comanda frăţică, poliţiştii i-au cerut fotoreporterului să închidă camera şi să o bage în buzunar. „Domnul m-a agresat. Sunt pe domeniul public şi pot să filmez”. „Domnule, prezintă-mi şi mie un act!”, au insistat, căciuliţi, oamenii legii, care ascultau orbeşte ordinele consilierului local.

http://cronica-gaestiului.ro/echipa-redactionala

fotoreporteri cronica de gaesti

Şi la Corbii Mari, colaboratoarea noastră a avut probleme cu un echipaj de poliţie. După ce a filmat cum votanţii erau direcţionaţi către o cârciumă cu afişe electorale PSD, chiar lângă secţia de votare, oamenii legii i-au pus în vedere să nu se apropie decât la 500 de metri de secţie, în condiţiile în care PSD îşi făcea mendrele nestingherit.

Suntem convinşi că inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa, Danil Zepişi, va analiza cu atenţie prestaţia slugarnică şi penibilă a subordonaţilor săi, în faţa politrucilor roşii şi va dispune şi măsurile necesare.

Cronica de Gaesti

ATENŢIE GĂEŞTENI! 2.000 de lei amendă pentru parcarea pe locurile persoanelor cu handicap

Poliţia Locală Găeşti anunţă că amenda pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi a …

One comment

 1. Ei, vedeti de ce nu au mai vrut romanii sa-i aiba in fruntea statului?
  Si cu putin noroc poate se vor face si alegeri anticipate si ne vom scutura de mizeria ce ne inconjoara.
  Nu, nu Iohanis a castigat, ci Ponta a pierdut!
  Inregistrarea facuta de acest baiat e doar unul din miile de exemple.
  Scarba provocata de acesti parveniti care se invart pe langa politicienii momentului a determinat iesirea masiva la vot.
  Tupeu acestui asa-zis politician care impingea tava pe la casa primarului si pe care acesta il foloseste doar ca goarna e gretos.
  Deranjat ca ii e filmata marusa, dumnealui sare la inaintare si cheama sluga, pe Dan, politistul din dotare.
  Dan, instruit bine la scoala politica a primarului se caciuleste pe langa „potentatul” orasului si merge la intimidare.
  ” Sa opriti camera pe moment sa stam de vorba.” Si au stat.!?
  I-a zis, fara tresarire, cum e cu amenda cuprinsa intre 15 si 45 de milioane, cum e cu participarea la scandal si cu tulburarea linistii publice, desi acesta doar filma, nu vorbea.
  Vedeti de ce s-a saturat lumea?
  Cum e sa fii batut de politistii altor state doar pentru ca vrei sa traiesti democratic?
  Vedeti cati romani au plecat in pribegie obligati sa indure multe? Vedeti ca au rabdat cu stoicism in ploaie si frig? Oare ce-i indarjea?
  Si mai e ceva. Nu erau suparati pentru ca-i filmau toti . Chiar se bucurau si ne faceau cu mana.
  Sepsi de ce se supara? Ce avea de ascuns?………..

  Felicit romanii pentru votul de ieri!
  FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *