SURSE: Primarul Iacobuță ar fi șters pe jos cu activul de partid: ”Ne-au salvat pușcăriașii!”

10746598_761101693962590_1343942447_o

Ședință cu scântei la PSD! Primarul Iacobuță Dan ar fi bătut cu pumnul în masă, săptămâna trecută, la o ședință cu activul PSD, unde ar fi reproșat că ”frățicii” nu s-au implicat corespunzător în bătălia electorală pentru prezidențiale. Acesta le-ar fi spus, printre altele, că nu s-au străduit suficient să identifice adepții lui Iohannis de la o intreprindere recunoscută, pentru a fi dați pe listă unui șef cu greutate și poreclă pe măsură, întru reeducare și disciplinare: ”Ce să fac cu 4 nume? V-am zis că am nevoie de liste!”, ar fi zis el, total nemulțumit de prestația celor pe care i-a făcut oameni, în ciuda pregătirii profesionale mai mult decât îndoielnice. Ar fi fost supărat şi pe un medic care face campanie împotriva partidului unic. Frăţicii i-ar fi spus  căciuliţi  că nu se pot ocupa de el pentru  că este la Bruxelles, dar că-l vor încolţi imediat cum se întoarce. Interesant este faptul că Iacobuță ar fi recunoscut, în ședința de pomină, adevărul informațiilor publicate de Cronica de Găești: ”Mariana a avut dreptate. Ne-au salvat pușcăriașii!”.

Cronica de Gaesti

CORBII MARI, ACCIDENT RUTIER TERIBIL ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI

Din primele date, un bărbat de 47 de ani nu ar fi adaptat viteza la …

One comment

  1. In cabina de vot nu exista nici un” baros” care sa ameninte muncitorimea gaesteana. Si apoi ei sunt mai multi decat o coada la baros.
    Cine spune ca ii e frica de acel individ numit asa in batjocura, ori e las, ori fatarnic.
    Vreti sa va debarasati de acesti teroristi care va face viata in permanenta un calvar, acum aveti ocazia, dragi muncitori de la Arctic.
    Scuturati-va de ciuma rosie care se intinde peste tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *