SURSE: Primarul Iacobuță ar fi șters pe jos cu activul de partid: ”Ne-au salvat pușcăriașii!”

10746598_761101693962590_1343942447_o

Ședință cu scântei la PSD! Primarul Iacobuță Dan ar fi bătut cu pumnul în masă, săptămâna trecută, la o ședință cu activul PSD, unde ar fi reproșat că ”frățicii” nu s-au implicat corespunzător în bătălia electorală pentru prezidențiale. Acesta le-ar fi spus, printre altele, că nu s-au străduit suficient să identifice adepții lui Iohannis de la o intreprindere recunoscută, pentru a fi dați pe listă unui șef cu greutate și poreclă pe măsură, întru reeducare și disciplinare: ”Ce să fac cu 4 nume? V-am zis că am nevoie de liste!”, ar fi zis el, total nemulțumit de prestația celor pe care i-a făcut oameni, în ciuda pregătirii profesionale mai mult decât îndoielnice. Ar fi fost supărat şi pe un medic care face campanie împotriva partidului unic. Frăţicii i-ar fi spus  căciuliţi  că nu se pot ocupa de el pentru  că este la Bruxelles, dar că-l vor încolţi imediat cum se întoarce. Interesant este faptul că Iacobuță ar fi recunoscut, în ședința de pomină, adevărul informațiilor publicate de Cronica de Găești: ”Mariana a avut dreptate. Ne-au salvat pușcăriașii!”.

Cronica de Gaesti

Cadoul lui Cosmin Voevodschi şi al soţiei sale, Oana, pentru Găeşti! NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CE NE-AU OFERIT! Au schimbat vieţile multor pacienţi!

„Când am înţeles că un domn din Găeşti vrea să facă o sponsorizare pentru Spital, …

One comment

  1. In cabina de vot nu exista nici un” baros” care sa ameninte muncitorimea gaesteana. Si apoi ei sunt mai multi decat o coada la baros.
    Cine spune ca ii e frica de acel individ numit asa in batjocura, ori e las, ori fatarnic.
    Vreti sa va debarasati de acesti teroristi care va face viata in permanenta un calvar, acum aveti ocazia, dragi muncitori de la Arctic.
    Scuturati-va de ciuma rosie care se intinde peste tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *