Ce ascunde Ponta sub pene

Candidatul PSD are o misiune mai grea decât cel al ACL. În fața unui bărbat matur, cu realizări concrete și care n-are nimic de demonstrat, Ponta are de depășit traumele, frustrările și neîmplinirile din trecutul care îl urmărește.

 cocomarla

Poate credeți că lui Ponta îi e ușor. Are 10% avans la primul scrutin, are în spate ditamai aparatul guvernamental și structura celui mai mare partid. Dar lui Victor Viorel nu-i e deloc ușor. Neamțul i-a servit-o la B1TV, acolo unde îl doare mai tare pe vremelnicul lider PSD: ”Nu o să avem o situație Iohannis președinte, Ponta premier, cred că din 16 noiembrie cariera politică a lui Ponta se încheie, propriul partid îl va trimite acasă”.

 

Iohannis n-are de pierdut o carieră politică (abia a început-o), nici primăria Sibiului și nici catedra de profesor de fizică. Ponta are totul de pierdut: șefia PSD, scaunul de prim-ministru și DNA mai știe ce. Dacă pierde, nimeni n-o să-l consoleze și nimeni n-o să-l mai vrea, în afară de DNA. Nici mama lui nu l-a vrut.

”Faptul că Victor s-a născut se datorează integral tatălui său, eu luasem decizia să nu păstrez sarcina”.  Cornelia Naum, care vota constant PNL, mai spune că Victoraș s-a înscris la liberali, dar n-a făcut mare brânză. Așa că a ajuns în PSD, ”singurii care i-au oferit o şansă”.

Nici în țara brânzei n-a făcut mare brânză, ”a dormit două săptămâni într-o gară, iar apoi a locuit opt luni în capitala Franţei”, mai spune doamna Naum, care concluzionează: „“Victor cam are tendinţa asta, să se umfle în pene… Când ajunsese șeful Corpului de Control al Guvernului o cam luase nițel razna, am avut de tras să îl aducem înapoi, cu picioarele pe pământ”.

http://inpolitics.ro/ponta-zugravit-de-propria-mama-cam-are-tendinta-sa-se-umfle-n-pene_1830732.html

 

Alo, Herr Iohannis și onoratule staff de campanie! S-aude unde trebuie săpat subtil la temelia personalității candidatului PSD?

  • Ponta e un copil nedorit. Inconștient își dorește să demonstreze, mai mult decât alții, că n-a venit degeaba pe lume.
  • A eşuat să emigreze în Franţa. Deci, vă dați seama cât ”adoră” emigranții români care au reușit și s-au stabilit în Occident? Bașca ăștia mai și votează împotriva lui!
  • A primit atenție de la partidul pe care nu şi-l dorea, deci solidaritatea cu camarazii de rele ar trebui să fie ”la blană”.
  • E la a doua căsnicie, iar Daciana are un trecut public cu un oarecare jurnalist băsist acoperit.

 

Ei bine, toate traumele și frustrările astea majore Victor Viorel le poate acoperi doar acumulând putere. Cu cât mai sus, cu atât mai bine, acolo unde nu mai poate fi contestat sau contrazis. Ca orice mascul, Victor Viorel vrea să-și valideze bărbăția știrbită de chestiunile anterior pomenite. Iar în fața lui se află acum un bărbat în toată firea, pe când Firea lui Ponta e doar o țață.

 

Bărbatul Iohannis contra adolescentului politic în crize, iată ce avem noi aici . Îmi place să cred că a fost cineva care l-a sfătuit bine pe Iohannis, în sfârșit.

Spuneam deunăzi că neamțul s-a dus bărbătește la prima dezbatere, singur și nepregătit. Ca urmare, și-a cam luat-o în freză. Spuneam c-a fost imprudent, ca să nu zic inconștient. Imprudența nu e ceva nemțesc. A vrut să-i arate fanfaronului pesedist că are sânge-n instalație.

Zic că am dreptate când spun că Iohannis mizează pe bărbăție și îl complexează pe Ponta. La a doua confruntare asta i-a spus: ”Sunteți președinte PSD, eu ACL, hai să facem o treabă între bărbați, se convoacă Parlamentul, scoatem legea amnistiei și dăm drumul la arestări”.

Candidatul ACL pune presiune pe spaima de a pierde și pe frustrările masculine ale candidatului PSD. Îi spune lui Ponta că uneori pereții sunt mai interesanți decât el. Asta merită orice puști tupeist pus în fruntea găștii ce dijmuiește sacoșele cu cumpărături ale oamenilor care intră în bloc.

Dacă așa cum spunea mama lui, i-au crescut pene pe spate, pe care și le umflă, Iohannis trebuie să-i spună: Du-te, băiete, la scara ta!

Aici se joacă mult din soarta acestor alegeri, pe zgândărirea traumelor și frustrărilor cocoșelului pesedist.

 

Cristian NICULESCU

 

 

Cronica de Gaesti

ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *