Campanie electorală cu amenințări la ARCTIC? UNII MUNCITORI SE PLÂNG CĂ SUNT TERORIZAȚI DE ȘEFII ROMÂNI, PESEDIȘTI PÂNĂ ÎN MĂDUVA OASELOR!

arctic1

Zvonurile despre comporatmentul deplasat al unor șefi români din ARCTIC umblă cu capul spart prin tot orașul. Cică aceștia, orbiți de campania electorală, s-ar năpusti asupra amărâților de muncitori, cei plătiți nici să moară, dar nici să trăiască, amenințându-i că dacă nu pun ștampila pe candidatul roșu ar urma să fie executați și trimiși acasă, să moară de foame! ”VEZI CE VOTEZI!”, le-ar spune ei, tunând, muncitorilor, în fabrica în care se cred vătafi, dar care aparține acționarilor turci. Dacã într-adevãr aşa este, cum spune toată lumulița, ar trebui sã le crape obrazul de ruşine. În loc sã se lupte pentru drepturile muncitorilor, pentru condiţii şi salarii mai bune pentru aceştia, „frãţicii“ din fabricã ar lupta pentru PSD, într-o campanie deșănțată și ilegală. REVOLTÃTOR!

 

Am aflat, de asemenea, că profesorii care îşi permit ca pe conturile lor de Facebook să aprecieze o pagină a contracandidatului lui Ponta sunt ameninţaţi şi terorizaţi de directorii pesedişti, care-şi depăşesc cu mult atribuţiile. Dascălilor navetişti li se spune, printre dinţi: „Ai grijă ce votezi, că dacă iese neamţu’ nu mai primeşti banii de drum!”. A ce vi se pare că seamănă aceste ameninţări?

Orice încercare de intimidare şi de ameninţare asupra cetăţenilor nu ne face decât să ne întrebăm dacă regimul care s-ar putea instaura odată cu Ponta nu va însemna şi sfârşitul democraţiei în România!

 

Cronica de Gaesti

CORBII MARI, ACCIDENT RUTIER TERIBIL ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI

Din primele date, un bărbat de 47 de ani nu ar fi adaptat viteza la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *