Accident grav în faţa ARCTIC! UITE UNDE POATE DUCE TERIBILISMUL ŞI LIPSA DE EXPERIENŢĂ LA VOLAN!

 

 

5 tineri din comuna Mogoşani au ajuns de urgenţă la spital, în urma unui grav accident de circulaţie petrecut în faţa ARCTIC. Şoferul are 21 de ani şi şi-a luat permisul de o lună şi jumătate. Acum câteva săptămâni şi-a achiziţionat şi autoturism, pe care l-a făcut însă praf după ce a izbit un parapet şi a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a îndoit. Cei 5 au făcut un tur de baruri din toată zona şi se întorceau spre casă. Conform martorilor de la faţa locului, tânărul avea viteză foarte mare care, combinată cu lipsa de experienţă, a dus la nefericitul eveniment.

Victimele au fost descarcerate de pompierii de la SMURD şi duse la Spitalul Găeşti, de unde au fost trimise la Spitalul de Urgenţă Târgovişte. Una dintre fete avea mâna şi piciorul rupte, iar ceilalţi se plângeau de dureri mari, dar aveau şi plăgi deschise. Ei vor fi supuşi unor investigaţii amănunţite. La Camera de Gardă a Spitalului Găeşti au sosit, într-un suflet, şi părinţii răniţilor, urlând de spaimă.

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *