Deţinuţii + Victor Ponta = LOVE! O SĂ CAZI PE SPATE CÂND O SĂ VEZI DE CE PUŞCĂRIAŞII ÎL VOR PE PONTA PREŞEDINTE!

jilava-mai-aproape-de-tine Penitenciarul-Gaesti

De o extraordinară popularitate se bucură Victor Ponta în puşcăriile din România şi, bineînţeles, şi în cea cu regim deschis din Găeşti. Pe surse am aflat că infractorii speră că vor fi graţiaţi şi amnistiaţi în masă şi că li se vor şterge cazierele pline de tâlhării, violuri, furturi şi crime imediat ce Ponta va ajunge preşedintele României. Conform surselor noastre credibile, valul electoral în rândul puşcăriaşilor ar fi plecat de la Jilava şi Rahova, unde recidiviştii cu influenţă s-ar fi transformat în agenţi electorali şi le-ar fi băgat în cap tuturor că Ponta îi salvează de la bulău. În România sunt peste 20.000 de deţinuţi cu drept de vot, iar procentul pentru candidatul PSD a sărit de 90% în opţiunile celor lipsiţi de libertate. În Găeşti, în jur de 300 de deţinuţi au votat în penitenciar, iar voturile au fost contabilizate la secţia de votare de la Şcoala nr. 1. Spre surprinderea celor care le-au numărat, doar două sau trei au fost pentru alţi candidaţi. Restul s-au contabilizat pentru Victor Ponta, crescând cu aproximativ 4 procente scorul PSD din oraş. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în comuna I.L. Caragiale, unde datorită deţinuţilor din Penitenciar listele suplimentare au explodat, PSD adunând mai multe procente decât în  Titu, cel mai roşu dintre oraşele  judeţului.

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

One comment

  1. CONDOVICI MARIUS

    1. credeam intr-o prima faza ca il vor pe ponta la ei, la bulau, asta datorita rotunjimilor sale.
    2. pai de ce dracu le da voie sa voteze? au o gramada de drepturi.or ei sint acolo pt ca au incalcat legile. de ce sa mai aiba vreun cuvint de spus?
    3. problema e ca pe noi cetatenii ( ai nostri ca sint mai in regula decit ai lor ca sa parafrazez catavencii!)nu ne va ,,gratia” nimeni de necazurile zilnice provocate in mare parte de ciuma rosie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *