Rețeaua electrică a Liceului Agricol, făcută zob de croitoria chiriaș nelegal! ÎNTREAGA ACTIVITATE A UNITĂȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT ESTE APROAPE ZILNIC DATĂ PESTE CAP!

lic-agricolliceul-agricol-gaesti

Liceul  Tehnologic  „Dr. C. Angelescu” din Găești este pur și simplu paralizat, după ce rețeaua electrică a cedat din cauza supraexploatării. Croitoria care ocupă nelegal spații în unitatea de învățământ nu a dimensionat rețelele de utilități pentru nevoile sale industriale, exploatându-le la maximum pe cele existente. Odată cu venirea iernii, angajații liceului și elevii tremură de frig și nu mai pot participa la nicio activitate.

agro1 agro2 agro3 agro4 agro5

”Nici contabiltatea nu lucrează, nici profesorii și elevii nu mai pot sta în clase, din cauza frigului. Rețeaua noastră electrică nu face față. Se arde coloana de alimentare, se ard și siguranțele din cauza unui consum foarte mare față de perioada anterioară. ELECTRICA a intervenit de 4 – 5 ori într-un timp relativ scurt”, ne-au spus mai mulți angajați ai unității de învățământ. Din informațiile noastre, croitoria are un contor separat de curent. Problema este însă că rețeaua electrică a Liceului Agricol este aproape distrusă și va avea nevoie urgent de investiții, care sunt extrem de costisitoare, dacă situația se va menține.

foto1foto2

În ciuda faptului că autoritățile au pornit o anchetă privind ocuparea abuzivă a unor spații ale liceului de către societatea comercială, aceasta continuă să-și desfășoare activitatea nestingherită.

 

Cronica de Gaesti

Un biciclist din Răscăeţi, accidentat grav pe DN7

Un bărbat de 46 de ani, din Răscăeţi, a fost accidentat grav pe DN7, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *