Ruşinos! Profesorii Găeştiului, aduşi cu japca în faţa lui Ţuţuianu şi Iacobuţă. ELEVII VOR FI TRIMIŞI ACASĂ DE LA CURSURI PENTRU CA STĂPÂNII POLITICI SĂ-ŞI FACĂ MENDRELE!

Campania electorală pentru prezidenţiale a intrat în faza disperării. Mâine, 29 octombrie, la ora 13, elevii de la Liceul Tehnologic „Iordache Golescu” vor fi trimişi acasă de la cursuri cu o jumătate de oră mai devreme, pentru ca tovarăşii Ţuţuianu Adrian şi Iacobuţă Dan, preşedinţii PSD Dâmboviţa, respectiv Găeşti, să-şi poată face mendrele politice în unitatea de învăţământ.

Adrian-TutuianuP1250155

Am aflat, de asemenea, că vor poposi mai întâi la Şcoala nr.6 „Şerban Cioculescu”, la ora 12,30  unde, conform surselor noastre, vor încerca să spele creierele cadrelor didactice aduse cu forţa în sala de şedinţe. Deja există o stare serioasă de tensiune în rândul dascălilor pentru că, iată, sunt obligaţi să ia parte la activităţi care amintesc de Epoca de Aur. Cică, la Şcoala nr.6 ar fi fost trimişi încă de acum câteva zile  nişte meşteri experţi în măsurători în lung şi-n lat. Odată cu calfele, s-a dus zvonul că pe fiecare măsurătoare vor pica miliardele pentru reabilitarea reabilitării la vestita şcoală condusă astăzi cu cinste şi mândrie de Milica Mihai.

iordache golescusc6

Tot conform surselor noastre de încredere, la  Liceul „Iordache Golescu” va urma un alt potop de promisiuni ambalate în vorbe colorate: cel puţin două microbuze şcolare (sic!). Cică vor mai turna o sală de sport cum nimeni n-are şi, pesemne, şi un bazin de înot în care vor pune şi apă, dacă se vor pontăi cu toţii!

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

2 comments

  1. Coman Andrei Alin

    „Nu il votez pe Iohannis pentru ca are un nume greu de pronuntat!” :))) spusa de un pontist

  2. CONDOVICI MARIUS

    foarte urita chestie. indobitocirea copiilor nostriii porneste de la asa zisi profesori.foarte putini dintre ei se incadreaza in parametrii didactici. dascali adevarati mai sint putini. si ce e mai tragic foarte putini in devenire. daca ei depind de mila politicului si nu tin capul sus e rusinea lor si dezastrul nostru.politicienii isi trimit copii la studii pe afara( multi bani!) si tot prosti se intorc dar cu tupeu si ,,patalama,, , de ce ar fi interesati de plozii nostrii?
    si ca sa revin la subiect: dependenta de politic in obtinerea unei functii( director de ex.) duce la perversiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *