LOVITURĂ DE TEATRU PENTRU PSD DÂMBOVIŢA! Fiica primarului Dan Iacobuţă, Gabriela, îi face campanie candidatului anticorupţie Monica Macovei! TATĂL ŞI FIUL CU FUNCŢII ÎNALTE ÎN PARTIDUL LUI PONTA NU IAU VOTURI NICI DE LA PROPRIA FAMILIE!

Gabriela Iacobuţă, fiica primarului Dan Iacobuţă, luptă împotriva PSD! Tânăra face o campanie susţinută pe Facebook pentru Monica Macovei, cel mai negru coşmar al candidatului Victor Ponta! Tatăl şi fratele ei, lideri ai social-democraţilor în Găeşti şi în judeţ, n-au reuşit – iată – să o convingă nici măcar pe Gabriela că stânga socialistă mai e o soluţie pentru România. În aceste condiţii, cine să-i mai creadă? Pe când tatăl şi fiul luptă cu toate armele posibile pentru PSD, tânăra le dă o „palmă” incredibilă, asumându-şi public  preferinţa pentru Macovei şi încercând să-i determine şi pe alţii să o voteze.

Gabriela Iacobuta-2.gabriela iacobuta 3

Trebuie spus că Gabriela a plecat din Găeşti la vârsta de 14 ani, urmând cursurile liceale în Bucureşti, iar facultatea a făcut-o în Marea Britanie. Colegii şi apropiaţii ei îşi amintesc că era un copil deosebit de deştept, ambiţios, corect şi cu principii. Iată că Gabriela se delimitează public şi foarte clar de ideologia politică a familiei sale, susţinând un candidat independent, care se identifică în primul rând cu lupta împotriva corupţiei, şi mai ales împotriva corupţiei din PSD. Cel mai de succes membru al familiei Iacobuţă, Gabriela, vrea viitorul României pe partea dreaptă, având în vedere, probabil, şi experienţa de viaţă pe care a acumulat-o departe de ţară.

UPDATE: După publicarea acestui material de presă, Gabriela Iacobuţă şi-a şters de pe contul de Facebook toate postările privind susţinerea candidatului Monica Macovei.

a sters tot!

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *